Promo / Ostalo-predstavljamo

Otvorena Pago Land igraonica za djecu u Osijeku

Otvorena Pago Land igraonica za djecu u Osijeku

PagoLand  je posebno kreiran obrazovno-zabavno-rekreativan program; koncept koji za cilj osim zabave ima i cilj zbližavanja djece i roditelja, potiče na kreativan boravak izvan zatvorenog prostora, čini odmak od tehnološke zabave, odnosno smanjuje vrijeme provedeno na elektronskim igricama, tabletima, mobitelima…

Primarni naglasak stavljamo na djecu, s čijom aktivacijom, nastojimo aktivirati i roditelje, koji od statičnog promatranja svoje djece prilikom igranja, postaju i sami sudionici igre unutar PagoLand igraonice.  Rezultat ovog koncepta jest kvalitetnija komunikacija, stvaranje toplog obiteljskog ozračja, dobrih odnosa, odnosno obiteljske kohezije u trenutku zajedničkog druženja i igre.
 
Koncept igraonica na lokaciji Copacabana Osijek se sastoji od  interaktivnih sprava na napuhavanje koje obuhvaćaju: Swipper, Archery, Rush slide super brzi tobodan, 3u 1 sport spravu, Ocean Bouncer, najvećeg nogometnog pikada te adrenalinskog tobogana.
Igraonica je organizirana na ograđenom prostoru od 800 m². Ulaz se regulira kupnjom predviđenih color narukvica čije trajanje je vremenski određeno na 60 minuta. Ulaznica se kupuje/naplaćuje po djetetu dok roditelji ili odrasla pratnja ulazi besplatno. (Cijena ulaznice za roditelje uključena u cijenu ulaznice za djecu koja iznosi 40,00 kn).

pago2
 
Postav igraonice na spomenutoj lokaciji biti će u periodu od početka srpnja do sredine rujna 2018., odnosno za vrijeme najjače ljetne turističke potražnje i protoka ljudi. Osim spomenutog cilja aktiviranja djece i roditelja, cilj nam je i proširenje i poboljšanje turističke ponude kako Copacabane Osijek, tako i grada Osijeka, u vidu razvoja aktivnog i rekreativnog turizma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radno vrijeme igraonice je od pon-čet od 12 do 20h, čet-ned od 09 do 20h.

SiB.hr
 



Izdvojeno

Reci što misliš!