Promo / Gospodarstvo

sve na jednom mjestu

Vodoinstalater Osijek – pouzdan osječki vodoinstalater

Vodoinstalater Osijek – pouzdan osječki vodoinstalater

Vodoinstalateri su traženi i kad-tad su potrebni svakome, bilo da su u pitanju problemi s vodnim instalacijama ili namjera za preuređenjem kupaonice ili zamjenom sanitarija

Vodoinstalater Osijek spoj je vodoinstalaterske struke i moderne komunikacije s korisnicima putem digitalnih kanala, odnosno društvenih mreža. Preko dvadeset godina iskustva u vodoinstalaterskim radovima na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije jamstvo su stručnosti naših majstora.

Za naše korisnike mi smo pouzdan osječki vodoinstalater i to je standard koji ćemo uvijek nastojati održati. Upravo su naši zadovoljni korisnici najveći ambasadori našeg rada i često nas preporučuju rodbini i prijateljima. 

Vodoinstalater Osijek - vodoinstalateri modernog doba

Vodoinstalateri su traženi i kad-tad su potrebni svakome, bilo da su u pitanju problemi s vodnim instalacijama ili namjera za preuređenjem kupaonice ili zamjenom sanitarija. Nažalost, najčešće je teško doći do kvalitetnog majstora, ljudi se oslanjaju na raspitivanje među poznanicima i dugotrajno pretraživanje interneta. 

Baš zbog toga odlučili smo prilagoditi se modernom vremenu i tehnologijama i postati dostupni našim korisnicima na digitalnim kanalima. Pretraga putem Googlea dovest će korisnika na našu web stranicu, dostupni smo i putem e-maila, a upravo su e-mail i Facebook inbox načini na koje nas korisnici sve češće kontaktiraju.

Na ovaj način mogu i priložiti fotografije na kojima se vidi o kakvom je problemu riječ, što često dovede do bržeg rješenja problema.

Facebook i Instagram ujedno su platforme su na kojima objavljujemo zanimljivosti, savjete i ideje vezane za vodoinstalatersku struku. Detaljnije razrađene usluge te korisne savjete i članke moguće je pronaći na našoj web stranici.

Ukratko, korisnici više ne moraju gubiti puno vremena u bespućima interneta ili okrenuti hrpu brojeva kako bi došli do kvalitetnog vodoinstalatera. Vodoinstalater Osijek pruža im brzo i lako dostupnog majstora spremnog i na hitne intervencije izvan radnog vremena, ako dođe do takve situacije.

Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mjestu

Djelujemo na području grada Osijeka i okolice te nudimo sve vodointalaterske usluge na jednom mjestu. Najčešći zahvati koje obavljamo su odštopavanje odvoda i zamjena slavina i ostalih kuhinjskih i kupaonskih sanitarija. 

Uz to, obavljamo i servis električnog bojlera, montažu perilica rublja i suđa, postavljanje cijevi za vodu, kanalizaciju i centralno grijanje, adaptaciju kupaonice te sve ostale djelatnosti vezane za vodoinstalaterske radove.

Kao što smo već naveli, za svaki problem moguće nam je putem e-maila i Facebooka dostaviti i fotografije problema ili područja u domu ili poslovnom prostoru na kojemu je potrebna naša intervencija. Na taj način i naši vodoinstalateri imaju mogućnost i prije samog dolaska u određenoj mjeri proučiti problem, adekvatno se pripremiti i riješiti ga u kraćem roku, ako to situacija dopušta.

Naši klijenti mogu računati na maksimum kvalitete rada i na savjet i konzultaciju od strane majstora, uz obavljeni rad.

Renoviranje kupaonice

Adaptacija ili renoviranje kupaonice zahvat je većeg obujma i često se sezonalno, pred proljeće i tijekom proljeća. Bila djelomična ili potpuna, na raspolaganju smo našim novim i budućim klijentima, ako se odluče na ovaj korak.

Vrlo je važno da adaptirana kupaonica bude potpuno zadovoljavajuća i estetski i funkcionalno. Ovo uvijek zahtijeva precizno planiranje te dogovor s majstorima. Naše dugogodišnje iskustvo u ovakvim zahvatima i zadovoljni klijenti jamstvo su kvalitete našeg rada. 

Upravo je iskustvo majstora i poznavanje svih mogućih poteškoća i zamki na koje možete naići prilikom planiranja i izvedbe renovacije kupaonice ključno da bi sve bilo obavljeno kako treba, bez dodatnih troškova i potrebe za naknadnim radovima.

Adaptacija kupaonice zahvat je koji zahtijeva značajno financijsko ulaganje od strane korisnika, stoga je naš imperativ u potpunosti opravdati njihovo povjerenje i izvući maksimum u svakom segmentu zahvata. Zamjena cijevi, pločica i sanitarija sastavni su dio potpune adaptacije kupaonice. Uz to, pružamo savjete i konzultacije prije samog postupka kako bi sve bilo izvedeno efikasno i optimalno.

Kako do nas?

Vodoinstalater Osijek dostupan je korisnicima putem više mogućih kanala. Osim na broj telefona 098 979 2755, dostupni smo i na e-mail adresi [email protected]. Svakako vas pozivamo da popratite i objave na našem Facebook i Instagram profilu, gdje dajemo savjete, ideje, a i dozu smijeha, vezano za teme iz vodoinstalaterske struke. 

Na našoj web stranici imamo i blog sekciju na kojoj obrađujemo teme i dajemo savjete u vezi čišćenja, održavanja te zamjene sanitarija, odštopavanja odvoda sredstvima iz kućne radinosti i sl. Isplati se pogledati i pročitati, možda vam pomogne da si u nekim situacijama uštedite vrijeme i izbjegnete muke. U onome što ne uspijete sami, mi vam stojimo na raspolaganju.

Kontakt podaci:

Vodoinstalater Osijek
Adresa: Sjenjak 137, 31000, Osijek
Telefon: 098 979 2755 
E-mail: [email protected]

Društvene mreže

Vodoinstalater Osijek Facebook
Vodoinstalater Osijek Instagram
Vodoinstalater Osijek Youtube


Izdvojeno

Reci što misliš!