Promo / Gospodarstvo

posjetite ih u strossmayerovoj 1

VoltaLED - rasvjeta od ekstravagancije, preko minimalizma do elegancije

VoltaLED - rasvjeta od ekstravagancije, preko minimalizma do elegancije

Voltaled rasvjeta svojim kupcima i korisnicima pruža sve ono što im je potrebno od rasvjete i elektromaterijala – vrhunsku estetiku i potpunu funkcionalnost

U samo godinu dana od otvorenja, unatoč pandemiji, postali smo prepoznatljivi u gradu Osijeku, a i šire, kao pouzdan partner i privatnim i poslovnim korisnicima u opremanju njihovih domova i poslovnih prostora najkvalitetnijim elektromaterijalima i rasvjetnim tijelima.

U našoj poslovnici u Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1, 31000 Osijek, pronaći ćete sve što vam može zatrebati za vaš dom po pitanju rasvjete i elektromaterijala.

Bez obzira tražite li ekstravaganciju, minimalizam ili nešto treće, pronaći ćete nešto za sebe u bogatom izboru naših rasvjetnih tijela. Moderni lusteri, visilice, downlighteri te elegantne podne i stolne svjetiljke svakom domu pružit će dozu elegancije, sofisticiranosti i/ili luksuza. Ako ste se zatekli u razmišljanju da vašem domu treba malo osvježenja, kod nas ste na pravom mjestu.Za sve one koji vole uživati u miru i udobnosti vlastitog vrta, dvorišta ili terase pružamo velik izbor vanjske, odnosno vrtne rasvjete uz koju ćete potpuno promijeniti izgled eksterijera vašeg doma. Naša vrtna rasvjeta korisnicima omogućuje puno lijepih trenutaka uz ugođaj po mjeri tijekom ljetnih večeri te čarobnu atmosferu u zimsko, blagdansko doba. Za sve koji žele nešto novo i posebno za svoje dvorište i vrt u nadolazećem proljeću, vrtna rasvjeta je idealno rješenje.

Uz raznoliku rasvjetu, ističemo bogatu ponudu elektromaterijala svih vrsta koja će zadovoljiti i najzahtjevnije majstore. Bez obzira opremate li vlastiti dom ili poslovni prostor te radite li manje zahvate, renoviranje ili novogradnju, u našoj ponudi pronaći ćete razne elektromaterijale vrhunske kvalitete koji će se savršeno uklopiti i u najzahtjevnije standarde.

Posebno ističemo novost u našoj ponudi – moderne, elegantne i atraktivne prekidače i utičnice proizvođača TEM Čatež. TEM oprema idealan je dodatak svakom domu. Radi se o suvremenoj opremi kojom će biti zadovoljni i najzahtjevniji korisnici, a osim visoke funkcionalnosti, odlikuje ju atraktivan dizajn koji će osuvremeniti svaki dom ili poslovni prostor i dati mu dašak osobnosti i jedinstvenosti. Ako planirate u novoj godini malo osvježiti izgled vašeg doma, TEM oprema pun je pogodak.Naravno, u našoj poslovnici pronaći ćete i sve ostalo što vam svakodnevno može zatrebati – različite LED žarulje i panele, LED trake i profile za njih, kliješta i ostali alat za elektromaterijale te štošta drugo. 

Kad govorimo o opremanju poslovnih prostora, ostvarili smo brojne suradnje s raznim klijentima koji su upravo Voltaled prepoznali kao partnera koji im savršeno odgovara u unaprjeđenju i moderniziranju njihovih zgrada i ureda. Jedan od naših istaknutih klijenata čiju zgradu smo opremili je i jedna poznata osječka IT tvrtka.

Posebno smo ponosni na naš doprinos osječkom Adventu u Perivoju kralja Tomislava, što se pokazalo kao pun pogodak, na veliko zadovoljstvo naših sugrađana. Vjerujemo da ćemo i ubuduće sudjelovati u različitim budućim manifestacijama našeg grada.

Zadovoljni smo svime što smo postigli u samo godinu dana, unatoč nepovoljnim prilikama i situaciji u državi i svijetu. Planiramo i ubuduće svim našim trenutnim i budućim klijentima i kupcima pružiti još kvalitetniju i raznovrsniju ponudu rasvjete i elektromaterijala, a sve one koji nisu imali priliku dosad vidjeti našu ponudu pozivamo da nas posjete u našoj poslovnici.

VoltaLED rasvjeta

Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1, 31000 Osijek
Telefon: 031 345 453
Facebook


Izdvojeno

Reci što misliš!