Promo / Gospodarstvo

PERFECT VISION

Sve više Hrvata probleme sa vidom rješava u ovoj klinici

Sve više Hrvata probleme sa vidom rješava u ovoj klinici

Jeste li znali da kada je riječ o operaciji oka, uslugu iste kvalitete, ali po znatno nižoj cijeni nego u Hrvatskoj, možete dobiti u susjednoj zemlji – Srbiji?

Jeste li znali da kada je riječ o operaciji oka, uslugu iste kvalitete, ali po znatno nižoj cijeni nego u Hrvatskoj, možete dobiti u susjednoj zemlji – Srbiji?

Oko 80 km od graničnog prijelaza Batina, u Subotici, nalazi se Centar za lasersku kirurgiju oka Perfect Vision. Najsuvremenija tehnologija najnovije generacije u rukama iskusnih kirurga s višedesetljetnim iskustvom, omogućuje pružanje usluge po najvišim svjetskim standardima, čime ovaj Očni centar stoji „rame uz rame“ sa svetskim oftalmološkim klinikama.

Ono što Perfect Vision čini posebno atraktivnim za inozemne pacijente, svakako je cijena usluga. Svi troškovi (uključujući operaciju, postoperativnu njegu, put i smještaj) znatno su niži od troškova istih usuga u drugim europskim zemljama.

Najpovoljnije cijene operacije oka

Imajući u vidu veliku razliku u cijeni za uslugu iste kvalitete, sve više Hrvata odlazi u Suboticu na operaciju koja će ih trajno riješiti nošenja naočala ili kontaktnih leća.

Iako je većina pacijenata iz Osječko-baranjske županije, iz Očnog centra Perfect Vision dobili smo informacije da sve više pacijenata dolazi i iz udaljenih hrvatskih gradova (Zagreb, Rijeka, Poreč, Split, Pula).

"Pročitao sam mnogo lijepih stvari o klinici Perfect Vision na internetu, a cijena je mnogo bolja nego u Hrvatskoj. Iako mi je do Subotice trebalo više od 4h, nisam imao dilemu jer sam pročitao da imaju veliki postotak uspjeha. Sada vidim 100% pa nemam što drugo reći, osim da sam prezadovoljan!”- oduševljeno priča 26-godišnji Matija Kljaić iz Zagreba, koji je već poslao nekoliko prijatelja u Suboticu.

Ništa manje zadovoljna nije ni Martina Cindrić (33) iz Čepina, koja ja u Suboticu otišla po preporuci prijateljice koja je tu operirana.

„Sve je prošlo ugodno, intervencija je bezbolna. Iste večeri vidjela sam naslove na TV-u, a trećeg dana od operacije sam bila na poslu i vozila auto. Impresionirana sam izgledom smještaja u okviru klinike i cjelokupna usluga je za 5. "- naglasila je Martina.

Operiran poznati redatelj iz New Yorka

Ipak, nisu Hrvati jedini koji svoje probleme sa očima rješavaju u Srbiji. Iz godine u godinu, broj pacijenata iz inozemstva raste, te su do sada ovim lječnicima povjerenje ukazali pacijenti iz čak 35 zemalja svijeta.

“Zahvalan sam dr. Ivošević i svima koji rade sa njom, na savršenom vidu koji su mi omogućili. Bilo je to divno iskustvo koje je promijenilo moj život!” – rekao je Roddy Bogawa, svjetski poznati redatelj koji je u Suboticu na preporuku došao čak iz New Yorka.

Na pitanje je li je niska cijena doista dovoljan razlog da netko prijeđe tisuće kilometara, razgovarali smo sa direktoricom Očnog centra Perfect Vision, dr. Brankom Ivošević, liječnikom sa dugogodišnjim iskustvom u laserskom skidanju diotprije i operacijama sa ugradnjom intraokularnih leća.

„Naši liječnici pružaju medicinske usluge na podjednako visokom, profesionalnom nivou kao i liječnici u razvijenijim zemljama svijeta. Posjedujemo podjednako sofisticiranu tehnologiju, medicinska dokumentacija koja se daje pacijentima je detaljna, usaglašena sa medicinsko-pravnim aspektima, a sigurnost pacijenta je na prvom mjestu. Ono što nas, pored očigledne prednosti u cijenama, izdvaja jeste toplina i gostoprimstvo” – istakla je dr. Ivošević.


Izdvojeno

Reci što misliš!