Promo / Gospodarstvo

Konferencija Lean on Yourself okupit će inspirativne poduzetnice 16. 11. u Osijeku!

Konferencija Lean on Yourself okupit će inspirativne poduzetnice 16. 11. u Osijeku!

Nakon konferencije posvećene ženama u poslovanju održane u Osijeku 2017. godine, Leading by Empowerment, Lean In Osijek organizira novi događaj posvećen kreativnim poduzetnicama Lean on Yourself. Konferencija se održava 16. studenog 2018. s početkom u 15:30 sati u restoranu Crna svinja u Čepinu.



Cilj događanja je potaknuti žene na pokretanje vlastitih projekata te samozapošljavanje, oslanjajući se na vlastite sposobnosti, vještine i talent!

Uz prvi dan konferencije, kada će predavačice i panelistice sudionicama prenijeti svoja iskustva o pokretanju posla, savjete za profesionalni razvoj i osobno brendiranje, za 20 odabranih poduzetnica bit će organizirana i ciljana edukacija u području računovodstva,
prava i marketinga kao preduvjet za uspješan početak poslovanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kreativne poduzetnice iz Rijeke, Zagreba i Osijeka podijelit će svoja iskustva

Među predavačicama koje ćemo upoznati na konferenciji Lean on Yourself nalazi se vlasnica je poznatog modnog brenda Iggy, Igrajna Vargek, koja se u svijetu modnog dizajna našla pomalo slučajno. Iako je kćerka osnivača brenda WGW, nije željela poći putem svojih
roditelja, ali sudbina ju je gurnula u tom smjeru. Kako i zašto, otkrit će nam u prvom predavanju.

Nakon nje, priču o razvoju popularnog brenda Dilemma Posters, koji prodaje postere, vreće za igračke i druge predmete, ispričat će rođena Osječanka Ema Dilberović, dok će nam iz Rijeke doći umjetnica, dizajnerica i spisateljica Nela Dunato. Nela se dizajnom profesionalno bavi od 2005. godine te radi s malim tvrtkama na razvoju njihovih vizualnih identiteta, a autorica je knjige o brendiranju za male tvrtke i kreativce "The Human Centered Brand”.

Kraj konferencije rezerviran je za panel raspravu s lokalnim kreativnim poduzetnicama, Eva Bošković (online škola za učenje njemačkog i engleskog jezika Eryia), Sanja Bolješić (Simone Design), Maja Rogulja (ELeMent, centar za rekreaciju i edukaciju), Martina Završki
(zdravljak Špajz), Marina Juričić (nosiljke Freda).

Osim generalnog pokrovitelja, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, konferenciju podržavaju Osijek Software City, Bamboo Lab, Netokracija, Inchoo, Deloitte i drugi partneri.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici Lean In Osijek i Facebook događaju Lean On Yourself. Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne (obrazac prijave nalazi se na web stranici).

O LEAN IN OSIJEK

Lokalni krug internacionalnog pokreta Lean IN koji je potaknula COO Facebooka, Sheryl Sandberg, uz svoju knjigu "Ustrajnost - žene, posao i volja za vođenjem". Osječki krug pokrenut je 2016. godine s ciljem koji ima i svaki drugi djelić ovog globalnog pokreta: motivirati žene da teže vodstvu. Nakon nekoliko uspješnih događaja u 2017., među kojima je i konferencija Leading by Empowering, koja je okupila više od 150 sudionica, danas želimo napraviti korak više - potaknuti žene da se odvaže pokrenuti vlastite projekte koji mogu postati pravi biznisi.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!