Promo / Gospodarstvo

Kaufland povećao primanja svojih zaposlenika

Kaufland povećao primanja svojih zaposlenika

Trgovački lanac nastavlja s dobrim vijestima za svoje zaposlenike: povisuje primanja zaposlenika i uvodi brojne dodatne pogodnosti.

Tvrtka koja je nedavno treću godinu zaredom nagrađena certifikatom „Poslodavac partner“ još je u 2017. i 2018. godini povećala plaće većine zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima čime je svojim zaposlenicima osigurala viša primanja u odnosu na prosječnu plaću u sektoru trgovine*. Vodeći se načelom transparentnosti uveden je i jasno definiran sustav plaća.

No to je tek bio početak: Kaufland svojim zaposlenicima u 2019. godini dodatno omogućuje isplatu neto nagrade za ostvarene radne rezultate čime će zaposlenici na nerukovodećim pozicijama moći povećati svoja primanja u prosjeku za 7,65% neto. Zaposlenici Kauflanda tako dva puta godišnje mogu ostvariti nagradu u iznosu od minimalno 1.800 kn neto, ovisno o radnom mjestu i angažmanu. Pridodamo li tome vrijednost božićnice od 1.500 kn, zaposlenici Kauflanda pored svoje mjesečne plaće na godišnjoj razini u 2019. godini mogu ostvariti dodatna primanja u ukupnom iznosu od najmanje 5.100 kn.

Predsjednik Uprave Kauflanda, Vladimir Tomko, istaknuo je: „Svakodnevni angažman svih naših 3.250 zaposlenika temelj je za pozitivne rezultate koje postižemo. Stoga smo odlučili dodatno nagraditi zaposlenike, kako kroz neto nagradu, tako i kroz mnogobrojne pogodnosti koje smo proširili s 1.3.2019. Ovim povećanjem primanja i cijelim paketom pogodnosti svim našim zaposlenicima u 39 poslovnica, Logističko-distributivnom centru i Centrali želimo reći hvala na predanom radu.“

Nove pogodnosti ovog trgovačkog lanca tako između ostalog uključuju razne sportske aktivnosti koje Kaufland sufinancira, poklon pakete za novorođenčad, rođendane i Božić te mogućnost korištenja profesionalnog predaha u obliku neplaćenog dopusta u trajanju od 1-3 mjeseca. Sve detalje i ostale pogodnosti pronađite na http://karijera.kaufland.hr.

Osim toga, Kaufland se može pohvaliti činjenicom da već 3. dana u mjesecu isplaćuje plaću, a petodnevnim radnim tjednom svojim zaposlenicima pruža dovoljno vremena za odmor i mogućnost za dobar balans između privatnog i poslovnog života.

Povećanje primanja i niz pogodnosti koje je Kaufland dodatno uveo samo su još jedan dokaz za to kako su ovom trgovačkom lancu zaposlenici zaista na prvom mjestu.

*Prema službenim podatcima Državnog zavoda za statistiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promo

  


Izdvojeno

Reci što misliš!