Promo

neinvazivna terapija

Novi uređaj za spinalnu dekompresiju u Lječilištu Bizovačke toplice

Novi uređaj za spinalnu dekompresiju u Lječilištu Bizovačke toplice
Promo

Inovativna terapija za smanjenje bolova u kralježnici i izbjegavanje operacije

Lječilište Bizovačke toplice, poznato po svojoj dugogodišnjoj tradiciji pružanja vrhunske zdravstvene usluge, odnedavno je bogatije za najmoderniji uređaj za spinalnu dekompresiju. Ovaj napredni uređaj donosi novo poglavlje u liječenju kroničnih bolova u vratu i kralježnici, nudeći pacijentima učinkovitu alternativu invazivnim kirurškim zahvatima.

Što je spinalna dekompresija?

Spinalna dekompresija je neinvazivna terapija koja koristi specijalizirani uređaj za nježno istezanje kralježnice. Cilj ovog postupka je smanjiti pritisak na intervertebralne diskove i živčane korijene, čime se ublažavaju bolovi i nelagoda uzrokovani hernijom diska, degenerativnim promjenama, išijasom i drugim sličnim stanjima.

Značajne prednosti za pacijente

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema riječima stručnjaka iz Lječilišta Bizovačke toplice, terapija spinalne dekompresije može smanjiti bolove u vratu i kralježnici za čak 90%. Ova metoda je posebno korisna za pacijente koji žele izbjeći operaciju kralježnice, budući da nudi učinkovito olakšanje bolova bez rizika i dugog oporavka povezanog s kirurškim zahvatima.

"Uvođenjem ovog uređaja u našu ponudu, omogućujemo pacijentima pristup najsuvremenijim metodama liječenja bolova u tijelu povezanih s kralježnicom", istaknuo je Matko Vuksanić, glavni fizioterapeut u Lječilištu Bizovačke toplice. "Spinalna dekompresija ne samo da smanjuje bol, već također poboljšava pokretljivost kralježnice i ukupnu kvalitetu života pacijenata."

Široka primjena

Novi uređaj za spinalnu dekompresiju posebno je koristan za pacijente s hernijom diska, degenerativnim promjenama na diskovima, išijasom i sličnim stanjima. Lječilište Bizovačke toplice sada može pružiti naprednu njegu pacijentima koji pate od različitih vrsta bolova u vratu i kralježnici, proširujući svoju ponudu terapija i jačajući svoju reputaciju kao vodećeg centra za rehabilitaciju u regiji.

„Uvođenje uređaja za spinalnu dekompresiju predstavlja još jedan iskorak naprijed u našim naporima da pružimo najbolju moguću zdravstvenu skrb i pomognemo pacijentima da se vrate aktivnom i bezbolnom životu“ istaknula je Jelena Brandeker, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

Zakazivanje tretmana

Svi zainteresirani za ovu terapiju mogu se obratiti Lječilištu Bizovačke toplice za više informacija i zakazivanje termina. Njihov stručni tim stoji vam na raspolaganju za procjenu vašeg stanja i preporuku odgovarajućeg tretmana. Kontaktirajte ih na broj telefona 031 685 150 ili putem e-maila: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!