Promo

Budućnost Rehabilitacije neuroloških pacijenata

Najavljujemo "Dan otvorenih vrata u Lječilištu Bizovačke Toplice posvećen Robotskoj neurorehabilitaciji"

Najavljujemo

Besplatne konzultacije, demonstraciju terapije te priliku za razgovor s vodećim stručnjacima s odjela robotske neurorehabilitacije 28. rujna u Lječilištu Bizovačke toplice

Lječilište Bizovačke toplice, poznato po svojoj dugoj tradiciji u pružanju vrhunske zdravstvene skrbi i rehabilitacije, jedini je centar robotske neurorehabilitacije u Istočnoj Hrvatskoj. Ovom revolucionarnom inicijativom obogatili su svoju ponudu i olakšali neurološkim pacijentima brži put prema oporavku.

Priliku da ih posjete i dogovore rehabilitaciju imat će sve zainteresirane osobe na "Danu otvorenih vrata posvećenom Robotskoj neurorehabilitaciji", događanju koje će pokazati kako se najnovija tehnologija primjenjuje u korist pacijenata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dan otvorenih vrata održat će se u četvrtak 28. rujna 2023. godine  u Lječilištu Bizovačke toplice, pružajući posjetiteljima priliku da istraže budućnost rehabilitacije i dobiju korisne informacije o bržem i kvalitetnijem oporavku.

Što je Robotska neurorehabilitacija?

Robotska neurorehabilitacija je inovativna metoda koja koristi robotske uređaje i napredne tehnike za poboljšanje funkcionalnosti i kvalitete života osoba koje su pretrpjele ozljede mozga ili kralježnične moždine. Ova tehnologija omogućuje personalizirane i precizne terapije koje prate napredak pacijenata u stvarnom vremenu.

Što očekivati na Danima otvorenih vrata?

Besplatne konzultacije, demonstraciju terapije te priliku za razgovor s vodećim stručnjacima s odjela robotske neurorehabilitacije. Posjetitelji će moći saznati više o prednostima ove tehnologije i kako se prilagođava specifičnim potrebama svakog pacijenta.

Bit će organizirane individualne konzultacije, posjetitelji će imati priliku vidjeti isprobati robote u akciji te razgovarati s osobljem koje radi s njima. Također, bit će dostupne informacije o programima, mogućnostima i uvjetima dolaska na rehabilitaciju.

Pozivamo sve zainteresirane građane i sve one koji imaju indikacije za robotsku neurorehabilitaciju da posjete Dan otvorenih vrata u Lječilištu Bizovačke Toplice.

Vidimo se 28. rujna od 12:00 do 19:00!

Za dodatne informacije i prijavu na besplatne konzultacije posjetite  web stranicu www.ljeciliste-bizovacke.hr ili ih kontaktirajte putem telefona 031 685 150


Izdvojeno

Reci što misliš!