Promo

prijavite se

Prilika za Slavonce: Vinska Kuća Pavlomir nudi posao i smještaj za cijelu obitelj, donosimo informacije o prijavama

Prilika za Slavonce: Vinska Kuća Pavlomir nudi posao i smještaj za cijelu obitelj, donosimo informacije o prijavama

Nude stalni posao i osiguran smještaj bez naknade jednoj obitelji koja se pronalazi u opisu posla

Nestašica radnika nije zaobišla ni hrvatsko vinogradarstvo. Svjestan je toga i vlasnik Vinske kuće Pavlomir iz Novog Vinodolskog Miroslav Palinkaš koji je došao na nesvakidašnju ideju - ponuditi poslove jednoj slavonskoj obitelji koja je spremna preseliti se u Novi Vinodolski kako bi radili kod njih u vinogradu.

Traže se radnici za vinograd i kušaonicu

Višestruko nagrađivana Vinska kuća Pavlomir koja broji 31 hektar vinograda u čijem je srcu naočiti vinski podrum i kušaonica zapošljava u svom vinogradu. Idealna je ovo prilika za mladi bračni par koji se želi otisnuti u nove izazove, ali i steći iskustvo moderne proizvodnje vina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato nude posao radnika u vinogradu te radnika u trgovini i kušaonici.“Nudimo stalni posao i osiguran smještaj bez naknade jednoj obitelji koja se pronalazi u opisu posla radnika u vinogradu te trgovini, odnosno kušaonici. Želimo dati poticaj mladima s iskustvom u vinogradarstvu te voćarstvu, a nudimo i rad s najmodernijim strojevima”, pojašnjavaju u Pavlomiru koji je i sam obiteljski posao.

O uvjetima

Unatoč tome što je mlade ljude teško privući vinogradu, u Pavlomiru vjeruju da će poslovi  pod ovim uvjetima zainteresirati Slavonce. Za radnika u vinogradu traži se iskustvo rada s s traktorom i priključnim strojevima u vinogradarstvu i voćarstvu, a za radnika u trgovini/kušaonici je poželjno imati iskustvo u prodaji te znati engleski i/ili njemački jezik.Uz ugovor na neodređeno nude i osiguran smještaj bez naknade.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail [email protected] s naslovom maila PRIJAVA ZA POSAO: RADNIK U VINOGRADU/RADNIK U TRGOVINI I KUŠAONICI.


Izdvojeno

Reci što misliš!