Promo

još veća količina proizvoda

Popularni web shop Crosst.hr otvara vrata svoje trgovine u Osijeku

Popularni web shop Crosst.hr otvara vrata svoje trgovine u Osijeku

Od svojih nedavnih početaka u prostoru od svega tridesetak metara četvornih Crosst.hr je prerastao u jednu od najdinamičnijih web trgovina u Hrvatskoj

Nakon nešto više od dvije godine rada i preko sto tisuća isporučenih proizvoda, s početkom ožujka Crosst.hr ekipa je prešla u veći i moderniji poslovni prostor od sveukupno 300 metara četvornih u centru Osijeka na adresi Hrvatske Republike 19/d, Blok C2.

"Ohrabreni interesom i odanošću svojih kupaca, odlučili smo se za ovaj iskorak koji će biti popraćen unaprjeđenjem naše ponude, još većom količinom proizvoda dostupnih na lageru i povećanjem tima koji sudjeluje u stvaranju naj iskustva kupovine!", poručuje Crosst tim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od svojih nedavnih početaka u prostoru od svega tridesetak metara četvornih Crosst.hr je prerastao u jednu od najdinamičnijih web trgovina u Hrvatskoj koja u svojoj ponudi ima preko 4 tisuće proizvoda i 300 različitih brendova. Kao naše najprodavanije kategorije istakli su se dječji proizvodi, proizvodi za zdravlje, dodaci prehrani i raznovrsni kozmetički preparati, no treba spomenuti kako pored toga nude široku paletu ostalih proizvoda prepoznatih od strane njihovih kupaca po kvaliteti i ugodnosti služenja.

"U želji da prigodno obilježimo naše preseljenje, organiziramo svečano otvorenje u terminu 19.-21. svibnja 2023., pri čemu će naša poslovnica biti otvorena za posjete tijekom sva tri dana u vremenu od 10 do 18 sati. Naša web trgovina tako će se po prvi put i fizički otvoriti prema javnosti kako bi našu ponudu mogli doživjeti svim osjetilima, a kroz maloprodaju na istoj adresi ostajemo trajno otvoreni svojim kupcima", poručuju iz Crossta i pozivaju vas da ih posjetite.

Za središnji dan našeg programa svečanog otvorenja odabrali su subotu, 20. svibnja, a predviđeni zabavan i edukativan raspored koji uključuje vrijeme za igru, catering i poklone iznenađenja odvijat će se prema informacijama u nastavku ovog teksta.

PROGRAM ZA SUBOTU

10:15- 12:30- Vrijeme za igru (facepaint, dječje igre, podjele balona i poklončića za djecu, darivanje)

11:00-12:15- Predavanje Sara Kuna- SkoliOs (poticanje razvoja djeteta, baby handling, o nosiljkama i maramama, Bowen terapija za grčeve i mnoge druge korisne informacije koje ćete moći dobiti od Sare)

12:20-14:00 – Vrijeme za catering by Lipov hlad

14:00-18:00 – Vrijeme za druženje

POKLONI ZA NAZOČNE

1. Put u Gardaland za 2 osobe

2. Violetin kofer

3. Lassig ruksak

4. Crosstov poklon iznenađenja

5. Raznovrsni ostali pokloni kupcima (Gillette, Pantene, Chicco, FreeON Bubaba itd.)


Izdvojeno

Reci što misliš!