Promo

IMPRESIVAN FLEKSIBILAN RADNI PROSTOR c

IWG, najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad, nakon Zagreba otvorit će poslovni centar Regus i u Slavonskom Brodu

IWG, najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad, nakon Zagreba otvorit će poslovni centar Regus i u Slavonskom Brodu
PR

U Slavonskom Brodu otvara se impresivan Regusov centar od 535 m2 s coworking prostorima, privatnim uredima, sobama za sastanke i kreativnim prostorima

International Working Group (IWG), najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad koji ima niz brendova uključujući Spaces i Regus, zbog rastuće potražnje za hibridnim radom otvara najsuvremeniji fleksibilni radni prostor u Slavonskom Brodu. Rezultat je to partnerstva s tvrtkom Simplex d.o.o., koji je odabrao IWG-ovu platformu fleksibilnog radnog prostora i njegov brend Regus.

Riječ je o četvrtoj lokaciji IWG-a u Hrvatskoj i prvoj izvan Zagreba gdje trenutačno tvrtka ima dva Regus centra i jedan Spaces, na ukupno 6.500 m2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slavonski Brod jedna je od najbrže rastućih lokacija u regiji. Potražnja za radnim prostorima na tom području iznimno je velika, a broj upita za prostor na IWG lokacijama u stalnom je porastu.

Nova Regus lokacija u Slavonskom Brodu sadržavat će privatne urede, sobe za sastanke, prostore za co-working i kreativne industrije. Smještena na Trgu pobjede 29, ova nova lokacija dio je nastojanja IWG-a da odgovori na rastuću potražnju za vrhunskim fleksibilnim radnim prostorom na području Slavonskog Broda.

Smješten u prizemlju i na 1. katu, novi Regusov centar pružit će prostor etabliranim tvrtkama i start-upovima iz različitih industrija, uključujući financijsku, pravnu, tehnološku i kreativnu, a IWG-ova usluga Design Your Own Office omogućuje tvrtkama da u potpunosti prilagode prostor svojim potrebama.

Neviđena potražnja pojedinaca i tvrtki svih veličina za hibridnim radnim rješenjima nastavlja se, te IWG planira čak 1.000 novih lokacija tijekom sljedeće godine. Hibridni rad tvrtkama nudi znatno nižu bazu troškova uz prosječnu uštedu od 11 tisuća USD po zaposlenik.

Vlasnici zgrada ulažu u IWG platformu kako bi povećali povrat na svoje nekretnine kapitalizirajući sve veću potražnju za hibridnim radom. IWG godišnje ulaže oko 50 milijuna funti u svoju tehnološku platformu, te partnerima pruža svoju ekspertizu i podršku u dizajnu i opremanju kao i mogućnostima prodaje i marketinga.

IWG je vodeći svjetski pružatelj fleksibilnog radnog prostora – trenutačno broje 3.500 lokacija u više od 120 zemalja, a njegovi članovi mogu pristupiti svim lokacijama i poslovnim uslugama putem IWG aplikacije.

Kako se potreba za hibridnim radom povećava, popunjenost konvencionalnih ureda nastavit će padati jer poduzeća zahtijevaju manje tradicionalnog prostora te se okreću fleksibilnom radnom prostoru. IWG je 2022. godine ostvario partnerstva sa stotinama novih lokacija te je na dobrom putu da tijekom sljedeće godine u svoj portfolio doda još 1000 novih. U njegovoj bazi klijenata nalazi se 83 posto kompanija s poznate Fortune 500 liste.

Mark Dixon, izvršni direktor i osnivač IWG-a, komentirao je:

Ovim otvaranjem dodatno osnažujemo svoju prisutnost u Hrvatskoj. Kao važno poslovno središte, Slavonski Brod je za nas fantastično mjesto koje će potaknuti naše planova za širenje. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima nastavlja rasti jer hibridni rad postaje 'novo normalno'. Veliko nam je zadovoljstvo surađivati ​​s tvrtkom Simplex d.o.o. na razvoju Regusa prema ugovoru o upravljanju koji će njihovoj zgradi pružiti vrhunski radni prostor.

Naše prisustvo u Slavonskom Brodu dolazi u trenutku kada sve više tvrtki shvaća da fleksibilan rad povećava zadovoljstvo zaposlenika, a istovremeno pomaže okolišu. Naš model radnog mjesta također dokazano povećava produktivnost i omogućuje tvrtkama da skaliraju svoje poslovanje uz značajno niže troškove.”

Sinisa Stanić iz tvrtke Simplex d.o.o naglasio je: „Drago mi je vidjeti da ovaj koncept poslovanja napreduje na našem tržištu te smatram da i u našoj regiji može donijeti iskorak ekonomskog rada kao što i u zapadnim zemljama.

IWG-ova multi-brending strategija širenja osmišljena je za sve vrste poslovanja i poduzetnika. IWG stvara osobnu, financijsku i stratešku vrijednost za tvrtke svih veličina, od onih najvećih i poznatih svjetskih organizacija, do pojedinaca i sljedeće generacije lidera u industriji. Svi oni koriste snagu fleksibilnog rada kako bi povećali svoju produktivnost, učinkovitost, agilnost i blizinu tržišta.

IWG je globalni lider u hibridnim radnim rješenjima i brendovima radnih prostora. Stvaramo osobnu, financijsku i stratešku vrijednost za tvrtke svih veličina, od onih najvećih i poznatih svjetskih organizacija, do pojedinaca i sljedeće generacije lidera u industriji. Svi oni koriste snagu IWG-ove hibridne radne platforme kako bi povećali svoju produktivnost, učinkovitost, agilnost i blizinu tržišta.

IWG-ova mreža bez premca uključuje oko 3.500 lokacija u više od 120 zemalja, a 83 posto tvrtki s popisa Fortune 500 čini našu rastuću bazu klijenata. Putem naših brendova, uključujući Regus, Spaces, HQ i Signature, pomažemo milijunima ljudi i njihovim tvrtkama da rade produktivnije. To činimo pružajući vodeću svjetsku hibridnu radnu platformu s profesionalnim, inspirativnim i skupnim radnim prostorima i digitalnim uslugama dostupnima putem IWG aplikacije.

Za više informacija posjetite www.iwgplc.com, a detalje o partnerstvu s IWG-om pronađite na  https://www.iwgplc.com/develop-a-location.


Izdvojeno

Reci što misliš!