Promo

“5 minuta” sreće i zadovoljstva

House of Beauty Osijek - otkrijte diskretnost, stručnost i profesionalnost

House of Beauty Osijek - otkrijte diskretnost, stručnost i profesionalnost
PROMO

Salon je opremljen vrhunskim materijalom i priborom te se brine o čistoći kako bi vam osigurao najvišu kvalitetu usluge

Pod vodstvom iskusne Nicole Hlevnjak, salon House of Beauty Osijek konstantno oduševljava i zasigurno postaje jedan od najtraženijih u gradu.

Dugogodišnje iskustvo u kozmetičkoj struci, posebno u područjima ugradnje ekstenzija trepavica, oblikovanja obrva i uljepšavanja lica općenito, osigurava da će Vaše želje biti ispunjene kvalitetnom i pouzdanom uslugom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prekrasno uređenom prostoru otkrijte diskretnost, stručnost i profesionalnost, ali i ugodnu atmosferu, te neizostavan osjećaj dobrodošlice koji će vas osvojiti već na samom ulasku.

Salon je opremljen vrhunskim materijalom i priborom te se brine o čistoći kako bi vam osigurao najvišu kvalitetu usluge. Osim toga, salon ima i dodatan zanimljivi izvor veselja i sreće. Naime, vlasnica naglašava da je svjesna kako majke žele uživati ​​u svojih “5 minuta” imajući u vidu vlastito dijete te je stoga stvorila dječji kutak za zabavu kako bi olakšala Vaše bezbrižne posjete salonu.

Novo ruho salona House of Beauty pronađite na adresi Ulica Hrvatske Republike 19G te kročite u svijet gdje će se Vašim prioritetima i željama odgovoriti najvišim standardima.Prije samog dolaska, inspiraciju potražite na njihovim Instagram i Facebook stranicama koje nude veliki broj rezultata pojedinih tretmana te budite u toku s najnovijim trendovima iz svijeta estetike i gel tehnika.


Izdvojeno

Reci što misliš!