Promo

10 Giga optička mreža

Telemachova najbrža optička mreža u Hrvatskoj od sada dostupna i u Osijeku

Telemachova najbrža optička mreža u Hrvatskoj od sada dostupna i u Osijeku
Promo

Uvođenjem 10 Giga optičke mreže na područje grada Osijeka, građanima su omogućene internetske brzine kakve uživaju stanovnici Singapura, New Yorka i Ženeve. Trenutno je Telemachova optika na raspolaganju za 4.000 Osječana, a ta će se brojka kontinuirano povećavati

Stanovnici osječkih kvartova Jug 2 i Vijenac Ivana Meštrovića odnedavno imaju priliku koristiti Telemachovu 10 Giga mrežu koja trenutno nudi najveće internetske brzine u Hrvatskoj. Riječ je o brzinama čak dvadeset puta većima od prosječne brzine interneta u Hrvatskoj, koje su u Telemachovim paketima omogućene po konkurentnim cijenama, a 10 Giga optička mreža ubrzano se nastavlja uvoditi u ostale dijelove Osijeka.

Osim građanima, Telemach je mogućnosti 10 Giga optičke mreže omogućio i gajmerima koji su se tijekom proteklog vikenda okupili u sklopu Wandercon konferencije, najvećeg gaming eventa u regiji. Telemach je kao glavni tehnički sponzor konferencije gejmerima omogućio najveće brzine ikada puštene korisnicima u Hrvatskoj, od čak 9,8 Gbp/s na 10 Giga mreži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao nacionalni operator koji danas korisnicima diljem Hrvatske pruža cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga - mobilnih, fiksnih i TV-a, Telemach ubrzano nastavlja širiti najbržu optičku 10 Giga mrežu koja je danas prisutna u pet najvećih hrvatskih gradova pa tako i u Osijeku. Za građane i tvrtke na području najvećeg grada u Slavoniji, kao i za cjelokupnu zajednicu, ovime se otvaraju brojne prilike.

„Uvođenjem 10 Giga optičke mreže na područje grada Osijeka, Telemach donosi novu perspektivu svima koji svoj napredak na bilo koji način vežu uz digitalizaciju i napredne tehnološke usluge. Osijek je poznato središte IT industrije pa nam je drago da ćemo, osim građanima, i slavonskim tvrtkama moći ponuditi najbolje brzine na hrvatskom tržištu“, izjavila je Danijela Bistrički Morović, članica Uprave i glavna direktorica za tehniku Telemacha Hrvatska. 

Zahvaljujući snažnom investicijskom ciklusu od 1,7 milijardi kuna, koliko tijekom petogodišnjeg razdoblja ulaže u fiksnu i mobilnu mrežu, Telemach se pozicionirao kao ravnopravni tržišni konkurent na telekom tržištu. Tako je, osim s ponudom mobilnih usluga, kao ozbiljan tržišni izazivač, Telemach na području cijele Hrvatske prisutan i s fiksnom mrežom te EON-om, koji najbolje korisničko iskustvo donosi upravo na optičkoj mreži.

gdpr_consent=


Izdvojeno

Reci što misliš!