Promo

prijavite se

Besplatno se obrazujte u Učilištu Studium – prvom učilištu sa znakom hrvatske kvalitete

Besplatno se obrazujte u Učilištu Studium – prvom učilištu sa znakom hrvatske kvalitete

Učilište Studium trenutno nudi najveći broj zelenih zanimanja putem vaučera u Hrvatskoj

Učilište Studium svakodnevno iznenađuje novim ponudama, brojnim pogodnostima i nizom primamljivih mogućnosti. Ovoga puta predstavljamo vam opciju korištenja besplatnih vaučera za obrazovanje.

Prosječan iznos vaučera je 1300€, a može se koristiti za obrazovanje u deficitarnim područjima s naglaskom na digitalne i zelene vještine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učilište Studium trenutno nudi najveći broj zelenih zanimanja putem vaučera u Hrvatskoj, a programi se provode u Osijeku, Bjelovaru, Vukovaru, Vinkovcima te putem online nastave.

Izbor programa je na vama, a vaučer imaju pravo koristiti sve zaposlene i nezaposlene osobe s navršenih 15 godina koje se ne nalaze u redovitom sustavu odgoja i obrazovanja, u sustavu visokog obrazovanja ili su korisnici mirovine.

Neki od 40 programa koje nudi Učilište Studium putem vaučera:

Internetski marketing i brendiranje, knjigovođa, asistent za upravljanje projektima, gospodarenje otpadom, satelitsko pozicioniranje, dijagnostika i servisiranje hibridnih i električnih vozila, zeleni koncepti modnog dizajna, mobilno programiranje, upravljanje mobilnim robotima, web programiranje, montiranje dizalica topline itd.

Prijaviti se možete u 4 koraka:

  • Klikni ''prijavi se''.

Popunite podatke za prijavu.

Klikni ''pošalji''.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti njihovu stranicu https://uciliste-studium.hr/ ili ih direktno kontaktirati na:

Učilište Studium Osijek
Mob: 095 744 74 44
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vukovar
Mob: 099 709 60 58
E-mail: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!