Promo

okušajte se u gimnastici

Tijekom ljetnih mjeseci besplatni treninzi za Predškolce u Osijeku i Vukovaru

Tijekom ljetnih mjeseci besplatni treninzi za Predškolce u Osijeku i Vukovaru

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina

U sklopu projekta „Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka“ koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, tijekom ljeta organizirati će se četiri besplatna treninga za Predškolce s područja Osijeka i Vukovara.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravi navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ovo je idealna prilika za sve zainteresirane predškolce da se okušaju u gimnastici, sportu koji nosi mnoštvo benefite za sve dobne skupine, a pogotovo najmlađe jer im stvara pozitivan stav prema sportu i razvija cjelokupnu muskulaturu. U Sokol Centru ćemo provesti po besplatan trening u lipnju, srpnju i kolovozu, a jedan trening tijekom ljetnih mjeseci provesti će i kolege u GK Vukovar.“, izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina koji do sada nisu sudjelovali u navedenom projektu. Broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se čim prijave na sudjelovanje osobnom dolaskom u GD Osijek – Žito ili pozivom na broj trenera 099 518 4929.

Sve upite vezane uz projekt moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).


Izdvojeno

Reci što misliš!