Promo

mjesec progresivnih naočala

Optika Babić: Iskoristite jedinstvenu priliku samo u studenom

Optika Babić: Iskoristite jedinstvenu priliku samo u studenom

Obiteljski paket progresiva – jedan par kupite, drugi par za vama važnu osobu dobivate gratis

Vidite li dobro pročitati ovaj tekst ili ste već počeli udaljavati ruke i polako vam postaju prekratke? Ako vam se oči sve više umaraju dok čitate i imate učestale glavobolje - to su znakovi prezbiopije, prirodnog starenja očne leće i smanjenje sposobnosti oka da izoštri sliku predmeta na blizu. Možda se nije lako pomiriti s tim, ali rješenje postoji: progresivne naočale.

Idealne su za sve uvjete, a osim što pružaju optimalnu udobnost vida, one proširuju vidno polje, uz oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su online.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobra je vijest da Optika Babić tijekom studenoga ima mjesec progresivnih naočala, a vaši stručnjaci za vid pripremili su posebnu pogodnost: obiteljski paket progresiva. Za sebe odaberete i platite jedan par progresiva, a drugi par dobijete gratis – u dioptriji za vama važnu osobu.

Kako biste smanjili stres i olakšali očima prilagodbu, odabir kvalitetnog rješenja prilagođenog baš vama je od izuzetne važnosti. Korištenjem najnovije tehnologije za uzimanje individualnih progresivnih mjera pomoću digitalnog uređaja, stručnjaci za vid omogućuju da vaše nove progresivne naočale budu bolje te pružaju blistaviji i jasniji vid. Stoga preporučujemo besplatnu kontrolu dioptrije i mjerenje očnog tlaka u poslovnicama Optike Babić.

U ponudi je preko 35 vrsta progresiva raznih proizvođača koje su dostupne za svačiji džep, a ponuda se redovito nadograđuje pa je tako i u mjesecu progresivnih naočala obogaćena za nekoliko novih proizvoda koje su prilagođene vašim željama i potrebama. Pozivamo Vas, svratite u poslovnice Optike Babić, gdje će vam stručno, školovano osoblje rado pomoći pri odabiru najboljeg proizvoda.

Optika Babić Osijek | Županijska 11 | 031/201-166
Optika Babić Valpovo | Osječka 12 | 031/652-668


Izdvojeno

Reci što misliš!