Promo

pretvorite ih u zanimanje

Učilište Studium vas poziva da dodatno istražite vaše sposobnosti i talente

Učilište Studium vas poziva da dodatno istražite vaše sposobnosti i talente

Učilište kontinuirano radi na kvalitetnim i potrebnim obrazovnim programima u najtraženijim sektorima

Nakon završetka srednje škole ili fakulteta te dolaskom na tržište rada svima je jasno da poprilično dugačak period u životu zapravo provedemo na poslu, što i nije problem ako radimo ono što volimo.

No, što se događa u situacijama kada radite posao koji uopće ne volite i na kojemu ste još uvijek samo zato što vam je zaposlenje potrebno za vlastitu egzistenciju?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Često se događa da obrazovanje nastavljamo u području u kojemu se nećemo previše mučiti, onom u kojem su nam prijatelji ili u kojem se može pronaći siguran posao, no završetkom obrazovanja shvatimo da to ipak nije baš tako, da završena škola ili fakultet nije za nas, ne pronalazimo se u tome i ne želimo čitav život provesti radeći nešto za što nismo stvoreni i što ne želimo. U tome slučaju trebali bismo promijeniti posao, no bojimo se napraviti korak dalje jer promjena karijere nije bezazlena i mala stvar.

Svatko od nas ima sposobnosti i talente koje treba dodatno istražiti, kontinuirano se kroz život educirati, pratiti trendove na tržištu rada i promjene u željenom području zaposlenja kako bismo mogli još više napredovati i postati bolji u svome poslu.

Upravo zbog toga, Učilište Studium kontinuirano radi na kvalitetnim i potrebnim obrazovnim programima u najtraženijim sektorima koji će polaznicima pružiti mogućnost novog zaposlenja. U području zdravstva i socijalne skrbi najtraženiji su programi prekvalifikacija za zanimanje farmaceutski tehničar, zdravstveno-laboratorijski tehničar, dentalni asistent, dentalni tehničar ili fizioterapeutski tehničar, dok su u području prometa i logistike najtraženija zanimanja tehničar vuče-strojovođa, tehničar za željeznički promet i vozač motornog vozila. Osim ovih zanimanja, među najtraženijim programima obrazovanja u Učilištu svakako su i kozmetičar, komercijalist, kuhar, slastičar i ekonomist. Širokom ponudom programa prekvalifikacija pokrivamo gotovo sva područja rada i vjerujemo kako ćete pronaći upravo nešto za sebe, nešto što će vam pomoći u daljnjem napretku i ostvarenju ciljeva.

Dodatnim obrazovanjem nadopunit ćemo svoja znanja i kvalitetno iskoristiti svoje talente te ćemo tako doprinijeti vlastitom samopouzdanju, bolje ćemo se osjećati i bit ćemo ispunjeni, a upravo je takva osoba izvrstan zaposlenik u svakom poduzeću.

Upišite jedan od programa prekvalifikacije u Učilištu Studium, okrenite novu stranicu svoga života i usmjerite karijeru u pravom smjeru!

Za više informacija posjetite nas na: https://uciliste-studium.hr/ ili nas kontaktirajte na:

Učilište Studium Osijek
Mob: 095 744 74 44
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vukovar
Mob: 099 709 60 58
E-mail: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!