Promo

BUDI UZOR/INOVA 2022.

Više od 400 inovacija iz 23 zemlje stižu u Osijek

Više od 400 inovacija iz 23 zemlje stižu u Osijek

Budite dio jedinstvene, međunarodne izložbe inovacija BUDI UZOR/INOVA 2022., od 12. do 14. listopada u Mallu Osijek. Pridružite se inovatorima, poduzetnicima, svima koji žele započeti svoje poslovanje ili samo naučiti nešto novo

Kome je namijenjena međunarodna izložba inovacija, prototipa i poslovnih planova?

Imate inovativnu ideju koju ne znate kako realizirati? Trebate poslovnog partnera, dobavljača, kupca ili pouzdanog djelatnika? Ako tražite odgovor na neka od ovih pitanja, ne propustite međunarodnu izložba inovacija, prototipa i poslovnih planova. Izložba se održava od 12. do 14. listopada u Mallu Osijek, a namijenjena inovatorima, poduzetnicima, svima koji žele započeti svoje poslovanje ili samo naučiti nešto novo. Ovogodišnja izložba podređena je povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program izložbe

U okviru trodnevne izložbe održat će se panel rasprava na temu EU inicijativa – digitalizacije i zaštite okoliša, zatim radionica koja potiče poduzetnički duh svima koji žele osnovati svoju start-up tvrtku, a zainteresirani mogu doznati više o zaštiti intelektualnog vlasništva i novinama Zakona o radu koji nam dolazi. U četvrtak, 13. listopada održat će se i natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR. U programu izložbe, planira se i organiziranje Slavonskog kutka, koji se profilirao u rado posjećenu komponentu izložbe „BUDI UZOR/INOVA“, a u sklopu koje će obiteljska i poljoprivredna gospodarstva moći izložiti svoje specijalitete, delicije i suvenire.

Uvod u izložbu – otvorena vrata TERA Tehnopolisa i BIOS-a

Prije početka izložbe, 10. i 11. listopada u poslovnom inkubatoru TERA Tehnopolis održat će se dani otvorenih vrata, u sklopu kojeg se možete konzultirati na temu raspoloživih usluga i bespovratnih financijskih sredstava za nositelje inovativnih ideja, a u BIOS poduzetničkom inkubatoru možete provjeriti koja oprema i usluge su na raspolaganju poduzetnicima za ostvarenje njihovih ideja.

Radoznali ste? Budite prisutni. Budite informirani. Budite inovativni. BUDIte UZOR! Vidimo se u Mallu Osijek. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.


Izdvojeno

Reci što misliš!