Promo

euro - naš novac

Dođite na Dan eura u Osijeku 8. listopada!

Dođite na Dan eura u Osijeku 8. listopada!
PR

Posjetitelje očekuju bogat program, aktivnosti za starije i mlađe te puno korisnih informacija o zamjeni hrvatske kune eurom

Vlada Republike Hrvatske i Hrvatska narodna banka, u sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom, organiziraju prvi Dan eura u subotu 8. listopada u Osijeku na Trgu slobode, s početkom u 10 sati. Kampanja je sufinancirana sredstvima Europske unije.

Posjetitelje očekuje bogat zabavni i informativni program – imat će priliku čuti hrvatske dužnosnike i stručnjake za euro i razgovarati s njima te sudjelovati u zabavno-edukacijskim aktivnostima. U kvizu s kolom sreće „Euroznalac“ građani će moći provjeriti svoje znanje o euru, a najmlađe očekuje igra „Euroškolica“, koja će ih na zanimljiv i zabavan način upoznati s eurom. Svi će posjetitelji na Photoboothu imati priliku izraditi personaliziranu fotografiju s tog događaja, a za one željne detaljnih informacija pripremljen je infoEuro, kutak u kojemu mogu dobiti odgovore na svoja pitanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom trajanja Dana eura građane će zabavljati Sabrina Hebiri trio.

Dan eura realizira se u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvom turizma i sporta te s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj.

Nakon Osijeka isti zabavno-informativni događaj imat će priliku posjetiti i građani Rijeke, Splita i Zagreba.

Euro – naš novac


Izdvojeno

Reci što misliš!