Promo

Aerial arts kao oblik tjelovježbe

Osječka fitness scena postaje bogatija - novi programi za djecu i odrasle u Artitudu

Osječka fitness scena postaje bogatija - novi programi za djecu i odrasle u Artitudu
Teksomolika/PR

Novi programi započinju 3.listopada, a upisi su u tijeku

Za sve rekreativce koji su u stalnoj potrazi za drugačijim načinima tjelovježbe, Aerial Arts studio Artitudo nudi prave programe. Uz već postojeću dugogodišnju ponudu Pole dance programa, te vrlo popularnog Plesa na svili, u novoj sezoni uvode se programi Hammock Stretch i Silk kids.

Hammock Stretch 

Program uključuje vježbe istezanja i opuštanja na posebno dizajniranim hammock svilama koje su obješene na strop i služe kao potpora koja vas podržava kroz različite vježbe. Svrha hammock svile je pomoći vam da poboljšate fleksibilnost i izgradite snagu, dok vam omogućuje da radite izazovnije poze bez dodatnog pritiska na ramena, kralježnicu ili glavu. Inovativan i zabavan način tjelovježbe koji pozitivno utječe i na stabilnost i ravnotežu tijela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program će se provoditi u malim grupama (do 6 polaznika) kako bi se osigurala visoka posvećenost svakom polazniku.Racool_studio/PR

Foto: Racool_studio/PR

Silk kids

Namijenjen je djeci od 4-6 godina, te 7-9 godina koji će biti podijeljeni u 2 grupe. Uključuje koordinacijske vježbe, motoričke vježbe i vježbe snage posebno prilagođene navedenim uzrastima, te postupno upoznavanje sa svilama kroz igru i zabavu.

Koristit će se razni rekviziti, a vježbe će biti atraktivne i zabavne. Voditeljica programa Matea Vinković apsolventica je Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti s velikim iskustvom u radu s djecom.

Novi programi započinju 3.listopada, a upisi su u tijeku.

Svoje mjesto možete rezervirati na mail [email protected], slanjem poruke na FB i IG stranici Artituda ili na broj 0989567908.

Više informacija potražite na web stranici artitudo.com.


Izdvojeno

Reci što misliš!