Promo

Fitness Central

Vratite se u formu uz besplatne privatne treninge

Vratite se u formu uz besplatne privatne treninge

Posjetili smo najstariji fitness klub u gradu i otkrili kako se vratiti u formu

Kralj ljeta i godišnjih odmora idealno je vrijeme za novi plan i program treninga! Naš Osijek nudi veliki izbor teretana i mjesta za vježbanje, mi smo upravo posjetili najstariji fitness u gradu: Fitness Central!

Saznali smo da je jedini fitness u gradu koji nudi besplatnog virtualnog trenera na najjednostavniji mogući način; skenirate QR kod koji je postavljen na svakoj od sprava i učitate video prikaz demonstracije pravilnog korištenja sprave. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na recepciji nam je sve detalje objasnio ljubazni djelatnik, uputio u svlačionice i pokazao teretanu. Nakon ljetne pauze od treninga odlučili smo odraditi trening za noge i gluteus (tipično ženski). Poslije kratkog zagrijavanja u cardio dijelu teretane, najprije smo isprobali spravu za hack čučanj, koja nas je u startu preznojila. Kosi leg press je definitivno najudobnija sprava koju smo isprobali, a uz spravu za nožnu ekstenziju noge su nam gorile već na pola treninga. Pravo otkriće nam je sprava za donkey kick, napokon možemo tu vježbu raditi pod opterećenjem, bez dosadnih traka oko nogu. Za hip thrust smo koristili dvije opcije - sprava za hip thrust i smith mašina - i jedno i drugo obećava završni pump. Ne smijemo zanemariti listove, stoga smo istraživajući po teretani otkrili više sprava za jačanje lista, nakon kojih smo jedva hodali!

Jedva čekamo sljedeći trening da probamo ostatak mašinerije, a i atmosfera je vrlo ugodna; reklo bi se kućna, obiteljska. Za kraj smo ostavili istezanje te smo se počastili prefinim proteinskim shakeom, iako smo teško izabrali što ćemo uzeti, ponuda je jako široka! S obzirom da su i suplementi u ponudi na licu mjesta, osoblje nam je pomoglo odabrati što nam najviše treba za rast i oporavak mišića.

Glazba je sasvim ok, ugodna za vježbanje, a ako Vam se sluša nešto po Vašem ukusu, možete se spojiti na besplatan wi-fi i problem riješen!

Fitness Central se nalazi na Strossmayerovoj 111, u neposrednoj blizini tramvajskih stanica, a za članove je osiguran i parking s preko 100 parkirnih mjesta što nam se posebno svidjelo jer nismo morali tražiti i plaćati parking i gubiti dragocjeno vrijeme za trening. Trenirati možete radnim danom od 7h - 23h, a za Vas su otvoreni i vikendom, što nam je idealno za ubiti vrijeme dosadnim nedjeljama. Na njihovoj web stranici http://fitness-central.net možete razgledati Fitness iznutra u virtualnoj šetnji, svih 600+ m2 na dva kata te 4 dvorane za vježbanje.

Ako mislite da virtualni trener nije dovoljan, na stranici možete odabrati jednog od iskusnih, licenciranih trenera. Ako Vam je dosadno trenirati bez društva, odaberite grupni trening po volji i zabavite se dok vježbate! Cijene članarina možete saznati na web stranici http://fitness-central.net, a korisnici Multisport-a mogu koristiti kartice.


Izdvojeno

Reci što misliš!