Promo

Ulaznice u prodaji

Stižu Dani prvog hrvatskog piva - Puno bolji dani

Stižu Dani prvog hrvatskog piva - Puno bolji dani
Ivica Benić/SiB.hr

Broj mjesta ograničen je kako bi posjetitelji mogli uživati bez pretjerane gužve pa svakako nabavite ulaznice u pretprodaji

Dani prvog hrvatskog piva, koji se tradicionalno održavaju dugi niz godina u Osijeku, dani su koje čekamo s osmijehom na licu. Najpoznatiji pivski šatori, kojima odjekuje dobra glazba, pod kojima se služi fina klopa i piju se vrhunska piva Osječke pivovare, s nestrpljenjem broje dane do postavljanja na lijevoj obali Drave.

Od 7. do 11. rujna 2022. na Danima prvog hrvatskog piva zabavljat će Vas:

  • 7.9. Željko Bebek
  • 8.9. Haris Džinović
  • 9.9. Bajaga & Instruktori
  • 10.9. Lexington
  • 11.9. Jole
  • Predgrupa: Tamburaši Veritas (7. 9. – 10. 9.)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voditelj programa: Marko Petar Orešković – ovaj izmišljeni lik postao je stand up komičar, MC, glumac, plesač, warm up i zabavljat će nas svih pet dana!

Cijena ulaznice:

-  jednodnevna 50 kuna
- festivalska 200 kuna

Od ove godine ulaznice u pretprodaji možete potražiti na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Prodajna mjesta nalaze se na poveznici: https://www.eventim.hr/hr/outlets/

Na dane održavanja koncerata ulaznice će se moći kupiti na blagajnama na ulazu.

Broj mjesta ograničen je kako bi posjetitelji mogli uživati bez pretjerane gužve.

Cijena piva na Danima prvog hrvatskog piva bit će 15 kn, a do piva ćete moći doći kupovinom bonova na označenim mjestima.

Pred nama je uvijek veselo i raspjevano druženje uz Osječko, stoga se veselimo puno boljim danima koje ćemo provesti zajedno. Vidimo se u Osijeku, na lijevoj obali Drave.


Izdvojeno

Reci što misliš!