Promo

adrenalinska zabava

Osijek dobio novi paintball teren - Paintball Ranch

Osijek dobio novi paintball teren - Paintball Ranch

Paintball je dinamičan sport, dobra zabava te odlična prilika za teambuilding i rođendanske i slične proslave

Ako želite proslaviti rođendan, djevojačku, momačku večer ili provesti teambuilding pun adrenalina i nezaboravne avanture koja će još više povezati Vas i Vaše prijatelje, na pravom ste mjestu.

Ako su Vam već dosadila stalno ista mjesta i način proslave ovo je idealno rješenje za Vas! Paintball RANCH Osijek je pažljivo osmišljen paintball teren opremljen za najizazovnije borbe s novom, profesionalnom i redovito održavanom opremom. Nudi se prostor i oprema za organizaciju rođendana i zabava s kojih će svi otići puni dojmova i avanturističkog duha. Projekt Paintball RANCH je u potpunosti posvećen dobrom provodu vas i vaše ekipe uz naglasak na adrenalin, zabavu i sigurnost.

Zašto je paintball tako popularan?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paintball je baziran na međusobnoj suradnji i zabavi. Jača duh i karakter igrača, gradi im samopouzdanje i strateško planiranje, razvija samoinicijativu i timski rad.

Paintball je dinamičan sport, dobra zabava te odlična prilika za teambuilding i rođendanske i slične proslave. Idealan je za opuštanje od napetosti, zabavu, podizanje samopouzdanja te zapravo predstavlja trening cijelog tijela.

Teren

Adrenalin, zabava i sigurnost tri su temelja paintball terena RANCH Osijek.

Teren se prostire na nešto više od 1000 m2 i sadrži zanimljiv, pažljivo osmišljen poligon za igru s mnoštvom taktički raspoređenih prepreka.Poligon je pogodan za igru do 8 osoba, a u slučaju obiteljskog, family friendly paintballa (8-14 godina) i do 10 osoba. U slučaju više osoba moguće je organizirati turnir s različitim scenarijima za igru kako bi svi imali priliku igrati. Osim poligona teren je opremljen bazama/svlačionicama te mjestom za proslavu rođendana/čekaonicom s pitkom vodom te hladnjakom za vaše slastice, hranu i piće.

Oprema

Bezbrižno i sigurno igranje paintballa je moguće isključivo uz profesionalnu opremu. Svi igrači će dobiti sigurnosnu opremu, pištolje/markere i jasne upute te obuku kako koristiti opremu i igrati na siguran način. Za djecu uzrasta od 8-14 godina koriste se posebne puškice/markeri te zaštitna oprema namijenjena tom uzrastu.

Paintball RANCH Osijek pruža prostor za organizaciju dječjih rođendana, rođendana za odrasle, teambuilding zabava te paintballa za rekreativce.

Rođendani

Ako djeci ili prijateljima želite darovati originalan rođendanski poklon, s paintballom ne možete pogriješiti. Zabava i adrenalin u kojima će uživati sa svojim prijateljima, postat će im jedna od omiljenih uspomena. Paintball RANCH Osijek organizira sigurnu igru i kompletan prateći program potreban za organizaciju rođendana, dok posluživanje sokova, torti, grickalica, čaše, pribor i tanjure donosite sami po želji.

Pored samog terena u sigurnoj zoni postoji stol s klupicama gdje se može postaviti i poslužiti okrijepa za borce. Teren je opremljen i hladnjakom za vaše piće i slastice. Naš sudac i oružar je tijekom cijelog događaja uključen u igru te brine o poštivanju pravila i sigurnosnih mjera.

Teambuilding

Paintball je sjajna aktivnost za razvijanje timskog duha i osjećaja zajedništva. Borbeni duh i strategija paintball igre podiže moral zaposlenih te izgrađuje osjećaj povezanosti i zajedništva među članovima tima. Na taj način se stvara odnos međusobnog povjerenja, koji se kasnije prenosi i na poslovne aktivnosti te međusobne odnose svih zaposlenih u radnom okruženju.

Isprobajte paintball s kolegama i poslovnim partnerima i uvjerite se sami koliko doprinosi razvoju kvalitetnijih međuljudskih odnosa i učvršćava veze čak i između ljudi različitih profila i interesa. U mogućnosti smo izdati R1 i/ili eRačun za naše usluge.Tijekom igre organiziramo više scenarija borbe poput: Osvoji bazu, Napad i obrana (autobusa), Zaštiti predsjednika (koji nema oružje) i druge.

Pripremite se za vrhunsku zabavu, najavite na vrijeme i provedite uzbudljiv dan s nama!

Paintball teren RANCH je u neposrednoj blizini Party kuće Ranch – nema bliskih susjeda, na mirnoj je lokaciji na prilazu gradu Osijeku u ulici Josipa Reihla Kira 159 (cesta prema Tenji).

Moguć je najam samo paintball igrališta i opreme bez najma kuće za odmor, zabavu - Party house Ranch, ali je moguć i kombinirani najam kuće za odmor i paintball igrališta.

Gostima je na raspolaganju veliko parkiralište, a objekt se nalazi neposredno uz biciklističku stazu te 200m od benzinske postaje s prodavaonicom otvorenom 0-24h.

Sigurnost gostiju i igre je najviši prioritet stoga koristimo isključivo novu, profesionalnu opremu i igralište, poligon jepažljivo osmišljen te opremljen odgovarajućim uputama za korištenje uz vodstvo obučenih djelatnika za usluge aktivnog turizma.

Više o ponudi te cijenama pročitajte na internetskoj stranici www.paintballosijek.com.hr

KONTAKT:

Mobitel: 095 22 72624
Email: [email protected]
www.paintballosijek.com.hr
Adresa: Josipa Reihl Kira 159, 31000 Osijek


Izdvojeno

Reci što misliš!