Promo

puno faktora

Kladionica tipovi za danas

Kladionica tipovi za danas
PR

Nogomet, košarka, tenis, Formula 1 i drugi sportovi

U današnje vrijeme postoje razni tipovi kladionica. Tipovi kladionica za klađenje mogu povećati vašu mogućnost dobitka pomoću savjeta u klađenju koji se temelje na statistici i iskustvu analitičara. 

U nastavku pogledajte koji su to kladionica tipovi.

Kladionice tipovi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Hrvatskoj je najpopularniji sport trenutačno nogomet. Zbog velikog broja obožavatelja, klađenje na nogomet je najzastupljenije. Skoro svi početnici u klađenju počinju s klađenjem na neke od njihovih omiljenih nogometskih timova. 

Klađenje se s godinama počinje širiti, pa su se tako od standardnog klađenja na konačan rezultat sada razvile i alternative opcije klađenja. Danas je popularno klađenje na broj postignutih golova po utakmici.

Nogomet

Prognostičari i profesionalni igrači analiziraju momčadi te na temelju analize prijašnjih utakmica zaključuju koliko će golova pasti u budućim utakmicama. 

No ako niste dobri u analizi golova ili ishoda utakmica, ne morate se brinuti jer skoro svaka online kladionica nudi detaljnije statistike koje vam mogu pomoći kako biste mogli predvidjeti ishod utakmica. 

Kladionica - tipovi prognoze:

  • Forma momčadi (analizira se na rezultatima u posljednjim utakmicama)
  • Prosjek golova
  • Nizovi utakmice 
  • Tijek prethodnih utakmica

Ove kategorije su skoro uvijek dostupne na online kladionicama. 

Tenis

Zatim imamo tenis koji je izniman sport koji je popularan u svim online kladionicama i njihovim poslovnicama. Zanimljivo je to što se radi o individualnom sportu u kojem pozornost izdvaja pojedinac. 

U mnogim igrama na terenu se često dogodi da se igrači klade na druge stavke, poput broja gemova u prvom ili drugom setu.

Košarka 

Klađenje tipova poput košarke je u velikom interesu hrvatskih igrača, ali jasno je da se i dalje najviše kladi na internacionalne ekipe poput NBA lige. Mnoge analize i prognoze za ovaj sport znače da igrači mogu proučiti svoje mogućnosti čak prije nego se počnu kladiti. 

Za igrače koji se vole kladiti na alternativne opcije u ishodu utakmice postoji isto pravilo kao i za one koji se klade na nogomet. Pošto je NBA liga vrlo dinamičan i često se premašuju granice s više od 100 koševa po meču, njihovi igrači se vole kladiti na sveukupan broj koševa. 

Ukoliko pričamo o američkoj košarci, uobičajeno je kladiti se na čak i više 200 koševa po utakmici. Dok za europsku košarku ne vrijedi isto pravilo jer oni imaju značajno manji broj koševa. 

Analitičari, isto kao i za nogometne utakmice, donose svoja očekivanja na temelju informacija i statističkih podataka od prethodnih susreta. 

Osim tipova za klađenje danas, na online web stranicama možete naći i prognozu broja koševa predhodnih mečeva. Svaka online kladionica bi vam trebala ponuditi najvažnije informacije o utakmicama. 

To uključuje formu momčadi, povijest susreta, koševa na gostujućim terenima i prosjek koševa. 

Formula 1

Unatoč manjoj popularnosti u Hrvatskim online kladionicama, i dalje je jako voljen individualni sport. 

Iako mnogo ljudi sudjeluje u utrkama, važna je sama sposobnost vozača, no i mnogo drugih faktora koji utječu na ishod utrke. Jedna od važnijih faktora je i sam performans vozila. Kako bismo predvidjeli sam ishod utrke, moramo se fokusirati na statistike vozila i samog pojedinca koji vozi formulu. 

Kladionice su posvećene sljedećim tipovima oklade: 

  • To-win (klađenje na pobjednika formule) 
  • Podium-finish (gdje se gleda sastav podiuma na kraju utrke) 
  • Driver matchup (bira se između dva vozača koji će imati bolju poziciju na kraju) 
  • Pobjednik konstruktora
  • Plasman

Izdvojeno

Reci što misliš!