Promo

zračna luka osijek

More nikada nije bilo bliže Osijeku

More nikada nije bilo bliže Osijeku

Ali niti Osijek nikada nije bio bliže moru

More nikada nije bilo bliže Osijeku! Dva bisera jadranske obale udaljena su manje od sat vremena izravnim avionskim linijama iz Osijeka. Otkrijte čari splitske Dioklecijanove palače ili dubrovačkih zidina letom za vrijeme kojeg nećete stići pogledati niti najdraži film. Let iz Osijeka za Split i natrag kreće svakoga petka, a prema Dubrovniku i natrag svake srijede. Ako se odlučite za kopnene krajeve, u bavarskoj prijestolnici Münchenu možete biti za samo 100 minuta. Na ovoj liniji možete letjeti svaki ponedjeljak i petak.

Osijek se sve više umrežava letovima

Split je grad bogate povijesti kojeg obilježava prekrasna arhitektura, a u njemu je moguće uživati u brojnim filmskim, glazbenim i kazališnim festivalima tijekom cijele godine. Uvjerite se sami zašto tisuće turista svake godine bira ovaj grad, čija je cijela povijesna jezgra na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Iskoristite priliku i zavirite u sve skrivene kutove grada, a kada poželite pobjeći od gradske gužve, s uputite se na prekrasan Marjan, gdje možete pronaći mir u njegovim prekrasnim šumama ili aktivirati svoj sportski duh na brojnim stazama za trčanje, biciklizam ili planinarenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odaberete li za odmor sam jug Hrvatske, veličanstveni Dubrovnik čeka vas s puninom svoje povijesne ljepote. Svijetu se predstavlja kao kulturna i kongresna destinacija, u kojem možete posjetiti brojne kulturne festivale, od kojih svakako treba istaknuti Dubrovačke ljetne Igre. Dubrovnik očarava sve koji u njega dolaze, u koji se lako zaljubiti i kojem se svi uvijek rado vraćaju. Stari Grad okružen je jedinstvenim srednjovjekovnim zidinama dugim gotovo 2000 metara koje su očuvane u izvornom obliku, a povijesna jezgra također se nalazi na popisu svjetske baštine UNESCO-a.

München, glavni grad savezne pokrajine Bavarske, jedno je od najvažnijih gospodarskih, kulturnih i prometnih središta Njemačke. Jedinstveni spoj različitosti – kako u kulturi ili arhitekturi, tako i u načinu života. Svaki korak prožet je dugom, bogatom i kompleksnom poviješću koja se s lakoćom sjedinjuje s modernim u autentično i zadivljujuće iskustvo. Uz bogatu povijesnu i kulturnu baštinu, te veličanstvenu arhitekturu, zadivljuje i osebujna umjetnička scena, atraktivan noćni život i neprekidni festivali. Uz to, München je i polazišna točka za dnevne izlete u jednako intrigantnu alpsku okolicu.

Ali niti Osijek nikada nije bio bliže moru

Ako za svoj odmor izaberete slavonsku metropolu, u Osijeku vas ovoga ljeta očekuju brojna događanja. Ovogodišnje izdanje Osječkog ljeta kulture traje čak dva mjeseca, a ukupno će biti izvedeno preko 70 programskih sadržaja. Tu su i nezaobilazne Osječke ljetne noći, koje tradicionalno posljednje subote lipnja, srpnja i kolovoza oživljavaju gradske ulice plesom, lokalnim mirisima i okusima, te kreativnim programom namijenjenim svima. Bijeg od ljetnih vrućina potražite na plaži s najljepšim pogledom na grad, popularnoj Kopiki, koja je već desetljećima mjesto okupljanja. Ako više volite bazene, osvježenje potražite na novoobnovljenom bazenskom kompleksu Copacabane, u kojem su otvoreni olimpijski bazen, kao i bazen s vodenim atrakcijama i vodenim barom.


Izdvojeno

Reci što misliš!