Promo

„Beneficiary Light Grant Sheme“

U suradnji s osječkim STUDIO 33 razvija se visokokvalitetni brend kožnih rukavica Mantocco

U suradnji s osječkim STUDIO 33 razvija se visokokvalitetni brend kožnih rukavica Mantocco
PR

Szilvio Ltd, Pecs iz Mađarske u suradnji s partnerom STUDIO 33 d.o.o. iz Osijeka kroz projekt „Beneficiary Light Grant Sheme“ koji je financiran programom prekogranične suradnje INTERREG V-A HUNGARY – CROATIA 2014-2020, radi na razvoju novog visokokvalitetnog brenda kožnih rukavica te na inovativnim IT rješenjima za njihovu prodaju i marketing.

Naziv novog osmišljenog brenda rukavica je Mantocco te odražava stav mlade generacije, vozača modernih vozila: (električnih) romobila,  bicikala, (električnih) mopeda i luksuznih automobila. Sve više i više ljudi koristi moderna vozila kao alternativni javni prijevoz, ali rukavice za vozače dostupne su samo kao dodaci u sportu dok su materijali od kojih su izrađeni uglavnom sintetički.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj projekta je rastućoj potražnji za modernim rukavicama uz online aplikaciju dati mogućnost odabira nekoliko različitih modela rukavica koje je moguće customizirati/prilagoditi po vlastitim željama i afinitetima, poput odabira vrste i boje kože, načina kopčanja, boje konca i drugih detalja koji će učiniti rukavice jedinstvenima, te omogućiti entuzijastima vožnje da njihove rukavice postanu i modni detalj koji će upotpuniti ugođaj vožnje i biti usklađene s bojama interijera njihovog vozila. U dizajnerskoj industriji ovaj projekt bio bi prvi koji bi omogućio naručivanje rukavica po mjeri, temeljen na aplikaciji za web i mobilne uređaje.

Pandemija COVID-19 naglasila je važnost  nošenja rukavica, a kožne rukavice po mjeri alternativa su rukavicama od lateksa u svakodnevnom životu. Projekt se financira iz Fonda za regionalni razvoj, ukupni troškovi projekta su 316.220,00 eura, dok doprinos EU iznosi 237.165,00 eura.

Ova objava izričita je odgovornost tvrtke STUDIO 33 d.o.o.


Izdvojeno

Reci što misliš!