Promo

Vrhunska keramika

Poznata osječka tvrtka sudjelovala u obnovi Copacabane

Poznata osječka tvrtka sudjelovala u obnovi Copacabane

Tvrtka Viva d.o.o. dugo je poznata osječkoj javnosti

U nedjelju 17. 7. 2022. Osječka Copacabana nakon temeljite obnove, otvorena je za sve građane.

Ovim projektom, Osijek je dobio prvi pravi olimpijski bazen, kao i bazen s vodenim atrakcijama i vodenim barom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo važnu ulogu u finalnom izgledu bazena svakako imaju pločice. Jedan su od završnih detalja koje je potrebno odabrati prilikom ugradnje bazena. Pločice za bazene najčešće su plave staklene mozaik pločice, koje bazenima daju privlačnu boju. Kvalitetne pločice za bazen moraju imati vrhunska tehnička svojstva kako bi se osigurala dugotrajnost korištenja bazena, a ujedno trebaju pružiti lijep i ekskluzivan izgled bazena.  Treba ih odlikovati visoka čvrstoća koja će podnijeti pritisak velikog volumena vode,  no ujedno trebaju biti i fleksibilne kako bi uspješno apsorbirale veliki tlak i spriječile dodatna naprezanja materijala.

Upravo za takve pločice pobrinula se tvrtka Viva d.o.o. koja je isporučila vrhunske bazenske pločice za rekonstrukciju kompletnog bazenskog kompleksa kako bi Osječani mogli uživati u najboljoj kvaliteti. 

Tvrtka Viva d.o.o.  većgotovo 20 godina nudi rješenja za ugodan, lijep i funkcionalan prostor.  Sa širokom paletom proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica svih namjena te kompletne opreme za kupaonice kao i zavidnim izborom rasvjete i namještaja zasigurno su čest izbor pri uređenju kako privatnih tako i poslovnih prostora.

Otvorenje Kopike Fotogalerija

Zahvaljujući kvaliteti ponude, konstantnom napretku u poslovanju, praćenju noviteta, izravnoj suradnji s proizvođačima i odličnom omjeru cijene i kvalitete, ostavljaju iza sebe niz vrlo uspješnih projekata. 

Iako im ovo nije prvi projekt takve namjene, ne toliko davno bili su dio projekta obnove bazena u Belom Manastiru te niza hotelskih i privatnih bazena na području cijele Hrvatske, no na sudjelovanje u obnovi najpoznatijeg kupališta u Slavoniji i Baranji – Copacabane u Osijeku, posebno su ponosni i sretni jer su i oni mogli dati svoj doprinos u podizanju kvalitete života u gradu te u cijeloj županiji.  S nestrpljenjem očekuju i nastavak obnove preostalih bazena.

Jedno je jasno - sada zasigurno znate kome se treba obratiti prilikom iduće obnove bazena, bilo u privatne ili poslovne svrhe. 

Nova Kopika Fotogalerija


Izdvojeno

Reci što misliš!