Promo

ulica ivana pavla II 24

BIPA otvara preuređenu poslovnicu u Đakovu

BIPA otvara preuređenu poslovnicu u Đakovu
PR

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti

Novouređena BIPA poslovnica u Đakovu 1. srpnja u 8 sati otvara svoja vrata na adresi Pape Ivana Pavla II. br.24. U čak 357m2 preuređene poslovnice BIPE posjetitelje će dočekati veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva, ali i veliki izbor dekorativne kozmetike.

Između gotovo 10.000 artikala renomiranih marki robnih marki, u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima, svatko tko zakorači u BIPA svijet sigurno će pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti kao što su 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle za osobnu njegu, dekorativnu kozmetiku, kućanstvo i sniženje odabranih parfema i parfemskih setova do 30%. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 1. do 9. srpnja BIPA u Ulici Ivana Pavla II. br.24 u Đakovu nagradit će s 15% popusta koji će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na www.bipa.hr/akcije/otvorenje-dakovo.

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas, uključujući i novouređenu poslovnicu u Đakovu, BIPA je otvorila ukupno 135 poslovnica i trenutno zapošljava 840 zaposlenika.

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: www.bipa.hr.

Pratite nas i na Facebooku www.facebook.com/bipa.hrvatska i na Instagramu www.instagram.com/bipahrvatska.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!