Promo

“Be a guest at your own party”

Aurora weddings & events - Osijek dobio novo mjesto za organizaciju vjenčanja i dekoraciju

Aurora weddings & events - Osijek dobio novo mjesto za organizaciju vjenčanja i dekoraciju

Ponuda uključuje uslugu organizacije i koordinacije vjenčanja, djevojačkih zabavi, rođendana, krštenja i svih ostalih evenata

Osijek je dobio novo mjesto za organizaciju vjenčanja i dekoraciju svih Vaših evenata -  Aurora weddings & events. Novootvoreni ured u Osijeku, moderno uređenog interijera i pomno biranih detalja zasigurno će mnoge oduševiti već na prvu.

Iza cijele priče stoji vlasnica Sanela, certificirani organizator vjenčanja i event stylinga, koja je, kako sama navodi, dugo i detaljno planirala uređenje kako bi svojim klijentima ponudila kompletnu uslugu organizacije i dekoracije, koja prati najnovije trendove u event stylingu. Prostor je također uređen sa namjerom da se se klijenti osjećaju ugodno i koji će, kako kaže vlasnica, ponuditi “nešto novo u gradu”, pri tome podižući ljestvicu event stylinga u Osijeku i okolici. Ponuda uključuje uslugu organizacije i koordinacije vjenčanja, djevojačkih zabavi, rođendana, krštenja i svih ostalih evenata uz dodatne usluge personaliziranih tabli i popisa gostiju, event stylinga balonima, champagne walla, neon znakova i mnogo toga što tek dolazi.

Aurora weddings & events Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povodom otvorenja vlasnica nam je izjavila :

“Jako sam sretna i ponosna što se napokon ostvario moj dugogodišnji san i što ću svoju ljubav prema dekoraciji i organizaciji moći prenijeti svim budućim mladencima i drugim klijentima. Mnogo je truda i vremena uloženo u ovaj projekt kako bi vizija postala realnost. Veliki sam perfekcionist koji ogromnu pažnju posvećuje detaljima, i posao nije gotov dok svaki detalj nije na svome mjestu. Detalji su ono što čini razliku i dodaje vrijednost svakom stylingu, stoga njima posvećujem puno vremena. Svaki klijent je poseban, unikatan i tako mu pristupam. Kroz razgovor sa klijentima, osluškujući njihove želje, dolazim do prijedloga za realizaciju dekoracije koja je u vizualnom skladu sa prostorom u kojem se styling radi”.

Ime Aurora nosi značenje crvenila neba u zoru, odnosno božice zore, te je izabrano kao sinonim za dobar party koji traje do zore. Također, simbolika ginko lista u logu govori o nadi u dugovječnost ovog projekta kao i svih njegovih budućih mladenaca i drugih klijenata.

“Radujem se svim budućim projektima i izazovima i s nestrpljenjem očekujem podijeliti sa klijentima sve nove ideje i zamisli” - poručuje Sanela.

Više informacija saznajte na službenim stranicama Aurore putem kojih možete pratiti sve novosti :

Instagram
Facebook


Izdvojeno

Reci što misliš!