Promo

Lege i legice dođite u Kapucinsku 44

Neka se Osječani pripreme za sunčanu sezonu - stigla je Optika Anda u centar grada!

Neka se Osječani pripreme za sunčanu sezonu - stigla je Optika Anda u centar grada!

U sklopu nove poslovnice, Anda stručnjaci nude uslugu besplatne kontrole dioptrije, izrađuju naočale po vašim mjerama i brinu o zdravlju vaših očiju

U srcu Osijeka na adresi Kapucinska ulica 44, smjestila se nova poslovnica Optike Anda i unijela dašak dalmatinskog duha! Osječani ovih dana mogu uživati u najnovijim kolekcijama naočala i pripremiti se za nadolazeću ljetnu sezonu.Uz postojeću poslovnicu u trgovačkom centru Portanova, Optika Anda je na svoju listu poslovnica dodala još jednu atraktivnu shopping destinaciju i tako razveselila sve ljubitelje naočala. Na jednom mjestu okupljene su najpoznatije svjetske modne kuće koje iz sezone u sezonu oduševljavaju s novim modelima ovog neizostavnog modnog dodatka koji štiti vaše oči na svakom koraku. Nova poslovnica uređena je po prepoznatljivom modernom stilu, a ugodnim ambijentom osvaja na prvu. Vrhunska oprema i kvalitetna usluga pruža jedinstven doživljaj kupovine jer od sada sve možete obaviti na jednom mjestu!U sklopu nove poslovnice, Anda stručnjaci nude uslugu besplatne kontrole dioptrije, izrađuju naočale po vašim mjerama i brinu o zdravlju vaših očiju. Ovdje možete obaviti besplatnu kontrolu dioptrije brzo, jednostavno i bez čekanja, a naručiti se možete jednim klikom.

„Otvorena je druga poslovnica u Osijeku i ukupno četrdeset i prva u Hrvatskoj. Naša je misija razvojem maloprodajne mreže optičkih proizvoda i poliklinika, kontinuiranim ulaganjem u izvrsnost proizvoda i usluga, nastaviti stvarati destinaciju koja će biti prvi izbor kupcima, zaposlenicima i našim partnerima!“, poručuju iz Optike Anda.A što se nosi ove sezone u svijetu naočala, otkrivaju omiljene #AndaGirls influencerice Daria, Ivana, Antea i Barbara. Proljeće je pravo vrijeme za pokret i nove izazove, a uz novu kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2022. zaljubit ćete se na prvi pogled. Brendovi kao što su Balenciaga, Prada i Saint Laurent odvažno se poigravaju s futurističkim i avangardnim elementima, a među ključnim modnim detaljima ističu se lančići za naočale koje s lakoćom možete kombinirati prema svom stilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jeste li spremni prihvatiti nove trendove i „prošetati“ ih u nedjeljnoj šetnji Osijekom? Lege i legice dođite u Kapucinsku 44 i otkrijte koji je model naočala savršen za vas uz prigodne popuste povodom otvorenje!


Izdvojeno

Reci što misliš!