Promo

zabava za cijelu obitelj

Astro Garden: Bogat zabavni program za odrasle

Astro Garden: Bogat zabavni program za odrasle

Neovisno koliko godina imate, ondje ćete naći svoje mjesto pod suncem

Astro Garden je galaksija dobre zabave za djecu, ali i za odrasle! Ako vam treba predah od užurbane svakodnevice, predlažemo lansiranje u jedan potpuno novi svemir u kojem ćete zaboraviti na sve probleme koje je dan nosio sa sobom, a pronaći ćete ga u Ulici Martina Divalta 4, Osijek

Neovisno koliko godina imate, ondje ćete naći svoje mjesto pod suncem. Roditeljima je odmor ponekad prijeko potreban jednako kao i djeci, a Astro Garden priprema bogat program za sve uzraste. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predah uz kavicu ili ukusnu finger food ponudu pronaći ćete na velikoj terasi Astro Gardena koja je ovog proljeća dobila novo ruho. U ponudi vas čeka i 9 vrsta ginova od kojih izdvajamo craft ginove Old Pilots i Karbun.

U ovoj galaksiji će i ljubitelji koktela doći na svoje i uživati uz osvježavajući Mojito, Long Island, Sex on the beach i Tequila Sunrise.  Ako ste ipak za nešto ''konkretnije'' kušajte ponešto iz bogatog asortimana rakije. Predlažemo vrhunske rakije kao što su: Aura, Korlat ili Jedna. 

Asto Garden terasa Fotogalerija

Osim opuštajućeg predaha, na terasi Astro Gardena svakog petka vas čeka i bogat glazbeni program: 

06.05.2022. 18:30-21:30h
"Duo Laganini" (Davor Solanović i Karlo Miličević) 

13.05.2022. 18:30-21:30h
Marina Soldo i Dorian Brekalo 

20.05.2022. 18:30-21:30h
Dora Vestić 

27.05.2022. 18:30-21:30h
Juraj Padovan 

03.06.2022. 18:30-21:30h
Beta Sudar

10.06.2022. 18:30-21:30h
Katarina Grujo 

Uživajte u svirkama dok se djeca bezbrižno igraju u svojoj galaksiji – igraonici koja svakodnevno iznova oduševljava djecu svih uzrasta.

Također, ako tražite prostor za proslavu krizme, pričesti, promocije, rođendana ili drugog, vama važnog događaja, Astro Garden je tu za vas uz prostor i ponudu hrane po dogovoru. 

Razmišljate kamo na slobodan dan/vikend sa svojim najmilijima? 

Rezervirajte posebnu Astro ponudu cjelodnevne zabave za obitelj koja uključuje: ručak, kupanje na gradskim bazenima koji se nalaze u neposrednoj blizini Astro Gardena te cjelodnevnu zabavu u igraonici. 

Zvuči zanimljivo, zar ne? Nemojte propustiti pratiti i društvene mreže Astro Gardena gdje vas uskoro čekaju darivanja svakog petka kada je organiziran glazbeni program. Svoje mjesto možete rezervirati na: [email protected]. Čekamo vas!


Izdvojeno

Reci što misliš!