Promo

šišanje i njega pasa

Salon Gala na novoj adresi i s novim uslugama

Salon Gala na novoj adresi i s novim uslugama

Salon za šišanje i njegu pasa Gala, osim nove adrese ima i nove (a i „stare“) usluge - Emmett terapiju za pse te u suradnji s udrugom HOP školicu za pse

Salon za šišanje i njegu pasa Gala, nakon gotovo pet godina rada je na novoj adresi i s novim uslugama. Naime, od ožujka ove godine salon Gala posluje adresi, Sv. Josipa Radnika 25 (gdje prostor dijeli s najboljim veterinarima u gradu). A osim standardnih usluga šišanja, kupanja i njege pasa, uvodi uslugu Emmett terapije za pse te u suradnji s udrugom HOP i školicu za pse koja svoj rad bazira na pozitivnim metodama te rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja iz područja ponašanja pasa.

Licenciranog voditelja za treninge  sa psima salon Gala već ima, a certificiranog Emmett terapeuta dobiva krajem svibnja, jer moto salona je: Mi radimo sa životinjama a o njima se može učiti vječno.

Emmett terapija koristi se kao dopuna veterinarskim terapijama i nije zamjena za liječenje. Koristi se kod olakšavanja akutnih i kroničnih bolova, kašlja, gastritisa, vestibularnog sindroma, epileptičnih napada, svih vrsta nepravilnog kretanja, postoperativnog oporavka, staračkih problema, stresa. Ono što je važno napomenuti, sportskim i radnim psima pomaže kod opuštanja mišića zbog velikog fizičkog napora a skotnim kujama olakšava kretanje. Emmett tretman traje dvadesetak minuta i moguće ga je raditi na bilo kojem mjestu na kojemu se pas osjeća sigurno. Radi se laganim pritiscima na određene točke i nije bolna tehnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim učenja, salon Gala iznimnu pažnju pridaje suradnji s raznim akterima u društvu, a najnovija je suradnja su udrugom HOP koja je rezultirala pokretanjem pseće školice Dog Republic. Školicu za pse Udruge HOP vodi od HKS-a licencirani voditelj tečaja poslušnosti isključivo pozitivnim metodama i na temelju rezultata najnovijih znanstvenih istraživanja iz područja ponašanja pasa – jer kako je već rečeno – učenje o životinjama, posebno o psima nikad ne završava. Pseća školica Dog Republic nudi tečaje osnovne i napredne poslušnosti, učenje agilitija, frizbija, treibballa te mnoge druge zajedničke i stručno vođene aktivnosti ljudi i pasa. Jedna od njih je nešto sasvim novo – program kontinuiranih treninga jednom ili dva puta tjedno, poput onih treninga koje imamo za ljude. Ovaj program je osmišljen jer se nametnuo zaključak da ljudi, nakon kratkog tečaja, i dalje žele neku organiziranu aktivnost sa svojim psom koju nemaju gdje i s kim raditi, pa su kroz suradnju, udruga HOP i salon Gala odlučili pokušati riješiti taj problem.

Za grooming, Emmett i školicu za pse sve informacije možete dobiti na broj 095 576 92 96 ili u inbox Facebook i/ili stranice (ili Instagram profila) salona Gala i/ili Dog Republic školice za pse. 


Izdvojeno

Reci što misliš!