Promo

DOMAĆA PROIZVODNJA PREMA NARUDŽBI

Medico Home pomaže Vam da ostvarite svoj san, provjerite njihovu fenomenalnu uskršnju, a uskoro i rođendansku ponudu

Medico Home pomaže Vam da ostvarite svoj san, provjerite njihovu fenomenalnu uskršnju, a uskoro i rođendansku ponudu

Provjerite Medico Home ponudu, a oni vas povodom svog rođendana i nagrađuju u članku

Priča tvrtke Medico Home počela je 17. travnja 2017. godine kada je njezin vlasnik Davor Lovković odlučio zbog vlastitih iskustava, želje za nečim novim i za promjenom, kako u vlastitom tako i u poslovnom životu, krenuti u poduzetničke vode.

Obiteljsko poduzeće, smješteno u Koprivnici, krenulo je te 2017. godine s proizvodnjom madraca u želji da svojim kupcima pruži više, bolje i drugačije od onoga što se u tom trenutku nalazilo na tržištu. S ciljem da pruži kvalitetu, a ne da se fokusira na kvantitetu, Davor Lovković je zajedno s još četiri zaposlenika uplovio u svijet koji je danas veći nego što je tada mogao i zamisliti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvrtka Medico Home posebna je po tome što svaki madrac koji proizvodi radi isključivo prema narudžbi kupca. Da bi se uopće i krenulo u proizvodnju, stručno osoblje zaposleno u poduzeću komunicira s njima na dnevnoj bazi, ispitujući ih razna pitanja, zanimajući se za njihova zdravstvena stanja ili tegobe, sve kako bi mogli odrediti koji će od modela iz ponude nekome najbolje goditi.

"Funkcioniramo po principu web ili telefonske prodaje, nemamo trgovinu u fizičkom obliku jer smatramo da nitko ne može u nekoliko minuta i nakon nekoliko desetaka isprobanih madraca po trgovinama znati koji madrac mu točno odgovara. Upravo zato naše stručno osoblje provodi puno vremena razgovarajući s našim kupcima. Nakon odabira madraca, prilagodbe i proizvodnje, svaki naš kupac ima pravo na Sleep Trial period od 100 dana u sklopu kojeg ima pravo izmijeniti madrac ako mu ne odgovara, ostvaruje i pravo na apsolutni povrat sredstava, kao i prikup madraca o našem trošku. Ovakvih slučajeva ima malo, a vjerujem da je to zato što se od samog početka trudimo naći za svakoga najbolje rješenje", kaže direktor tvrtke Medico Home Davor Lovković.

U ovom malom obiteljskom poduzeću danas je zaposleno oko 40 ljudi, a tržište se proteže po cijeloj Hrvatskoj, ali i Sloveniji. Medico Home sa svojim proizvodima sve više i više postaje prepoznatljivo poduzeće, a činjenica da je tako leži i u tome da upiti za madrace stižu i iz drugih država. Ipak, Davor Lovković i dalje se vodi principom "pružimo kvalitetu, a ne kvantitetu" te upravo zato smatra kako još nije došlo pravo vrijeme za širenje tržišta van granica Hrvatske i Slovenije.

Medico Home sve svoje modele madraca nudi po primamljivim cijenama, a trenutno možete iskoristiti i uskršnju akciju. Medico Home u svojoj ponudi ima različite modele madraca, neki su namijenjeni za bočne spavače, neki za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu.Također, neki su posebno dizajnirani za osobe tjelesne težine iznad 120 kilograma, a neki su savršeni za sve one koji se bave iznajmljivanjem, jer uz pristupačnu cijenu Medico Home garantira i kvalitetu. Apartmanski madraci savršen su spoj udobnosti i dugotrajnosti, a modeli Oaza, Spa i Turist osigurat će vam kao iznajmljivaču potrebnu dugotrajnost, a svim vašim gostima ugodan san.

Medico Home posebnu pažnju pridaje proizvodnji madraca za djecu, kako za bebe tako i za djecu u razvoju, a radi se o modelima Adam i Eva.

"Posebno smo oprezni kada radimo madrace za djecu jer istina je da kod njih ne vrijede neki faktori koji su bitni za odabir madraca kod odraslih osoba. Isto tako, svjesni smo koliko je potrebna pravilna potpora kralježnici kod djece u razvoju. Upravo zato naše osoblje i postoji, da bi pomoglo svojim savjetima i znanjem", govori direktor Davor Lovković.

U ponudi poduzeća Medico Home možete pronaći i revitalizirane madrace, a ako razmišljate o novom madracu, stvorenom baš za vaše potrebe, ali trenutna financijska situacija vam ne dozvoljava kupovinu istog, onda je revitalizirani madrac odlično rješenje.

Revitalizirani Medico Home madraci su madraci na kojima ne postoji niti jedna tvornička pogreška, samo još dosad nisu našli svog savršenog vlasnika. Ako želite revitalizirani madrac, za koji Vam jamčimo da je apsolutno ispravan, pažljivo pregledan i certificiran za rad te izgleda kao nov, javite nam se. Korišteni su jedan, deset, dvadeset ili maksimalno sto dana, a vraćeni su u sklopu Sleep trial perioda, čisto zato što našim vjernim klijentima iz nekog, njima određenog razloga, nisu godili. Nudimo Vam primamljive popuste na sve Medico revitalizirane madrace, jer osim što želimo usrećiti svačiji dom i dati vam mogućnost za savršen san, također smo i ekološki osviješteni. Odlučili smo se voditi mišlju, „čemu uništavati savršen madrac samo zato što nekome ne godi, a vama može poboljšati kvalitetu sna, samim time i kvalitetu života – poručili su iz tvrtke Medico Home.

Ponuda tvrtke Medico Home zapanjujuće je izvrsna, a mogućnosti prilagodbe i proizvodnje madraca, kako materijalima tako i vanstandardnim dimenzijama, može se reći da su bajkovite.

Medico Home Fotogalerija

No, Medico Home vam ne nudi bajke, Medico Home vam nudi garanciju da nećete pogriješiti ako odaberete njihove proizvode.

Ako se slučajno dogodi da do toga i dođe, Medico Home vraća sav uložen novac ako to tražite. Bez ikakvog navlačenja ili mučenja. Uz sve to, dostavu provode besplatno po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji za sve narudžbe iznad 500 kuna.

Provjerite Medico Home ponudu na https://medico-home.hr/, ostvarite i do 35 % popusta na pojedine modele, razveselite svoje najbliže s kvalitetnim jastucima, poplunima i zaštitnim navlakama.

Potražite ih na [email protected] ili nazovite na 048/864-182 i porazgovarajte s njihovim stručnim osobljem. Dopustite si da uz stručne savjete s madracima tvrtke Medico Home niste korak do sna, već da ga ostvarujete i postajete sretniji čovjek.

NAGRADNI NATJEČAJ

Povodom svog petog rođendana Medico Home nagrađuje naše čitatelje!

Četiri sretna dobitnika osvojit će odlične nagrade - vrijedni poklon bonovi, jastuci, popluni.

Sve što trebate jest u komentar unutar članka upisati vaše Ime i Prezime, a mi ćemo proglasiti dobitnike 19. travnja.

*Ukoliko ne vidite komentare potrebno je logirati se u Facebook putem browsera s kojim ovo čitate. Također, potrebno je omogućiti korištenje kolačića/cookies ovdje. Preferirani browser je Google Chrome. 

Dobitnici su:

1. nagrada - Sara Burilo
2. nagrada - Julija Buzov- Matuzović
3. nagrada - Martina Tot
4. nagrada - Mateja Vrkić


Izdvojeno

Reci što misliš!