Promo

Ružina 147

GOLDEN by Ana - predajte se u ruke novog frizerskog salona u Osijeku

GOLDEN by Ana - predajte se u ruke novog frizerskog salona u Osijeku

Rezervirajte svoj termin na vrijeme u modernom i opuštajućem prostoru

Ana Stojković ostvarila je svoju dugogodišnju želju i otvorila vlastiti frizerski salon. Moderno uređen salon, čiji dizajn potpisuje Bonavia design, nalazi u Ružinoj ulici 147, uz parking besplatan za sve klijente.. 

"Ostvarena mi je dugogodišnja želja za otvaranje salona. Sav trud i rad kroz više od 10 godina iskustva se isplatio", kaže nam Ana i dodaje kako će salon biti za muškarce i žene koji žele najbolju uslugu i najkvalitetnije materijale. 

U svojoj ambiciji da pruži klijentima najbolju uslugu ugradnje kose (ekstenzija), ova osječka frizerka, educirala se na mjestu koje je prepoznato kao simbol najkvalitetnije kose u Extension studio by Danijela Jovetić.

"Uz ugradnju ekstenzija nudimo i trajno ravnanje kose, muško šisanje, muško bojanje i mnoštvo drugih usluga za muškarce i žene. Prostor u kojem se nalazimo je moderan i potpuno opuštajući, kako bi se naši klijenti osjećali ugodno", dodaje Ana.

Golden by Ana Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukoliko i vi želite doći na neku od njihovih brojnih usluga i rezervirati svoj termin ili samo želite savjet o njezi kose slobodno ih kontaktirajte na 095 856 2307, 031 580 009 ili [email protected] 

Radno vrijeme salona je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13-20h, utorkom i  četvrtkom 8-15 te subotom 8-13.

"Želim se zahvaliti svojoj obitelji i posebnoj osobi koja je vjerovala u mene i zbog koje ovo  sve  ne bi bilo moguće, a nažalost je više nema. Hvala S.S.", rekla je Ana.

GOLDEN by Ana možete pronaći i na društvenim mrežama Instagram golden_ana.


Izdvojeno

Reci što misliš!