Promo

OTPORNI – OCD-i

ISKRA waldorfska inicijativa započela s provođenjem svog prvog EU projekta

ISKRA waldorfska inicijativa započela s provođenjem svog prvog EU projekta

Ukupna vrijednost projekta je 436.933,91 kn, od kojih 371.393,82 kn sufinancirala Europska unija

ISKRA WALDORFSKA INICIJATIVA, kao nositelj, provodi projekt OTPORNI – OCD-i za lokalnu zajednicu s namjerom jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva, a uključuje neformalnu izobrazbu zaposlenika i volontera u području obrazovanja, socijalnog uključivanja i primjene IKT-a u svrhu stjecanja otpornosti na krizne situacije kako bi se inovativnim metodama pravovremeno odgovorilo na krizne situacije i potrebe u lokalnoj zajednici. Partneri na projektu su Udruga za rad s mladima „Breza“, Podružnica Betula i Dječji vrtić Osijek.

Ukupna vrijednost projekta je 436.933,91 kn, od kojih 371.393,82 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a  Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske projekt je sufinancirao u iznosu od 65.540,09 kn. Razdoblje provedbe projekta je od 29. prosinca 2021. – 29. ožujka 2023.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više informacija o projektu možete saznati upitom na e mail: [email protected], posjetom web stranici www.iskra-waldorf-hrvatska.hr ili posjetom Facebook stranici : fb.com/iskrawaldorfskainicijativa 


Izdvojeno

Reci što misliš!