Promo

Ines Šterijev

Iz studentskih klupa do menadžerske pozicije HR stručnjaka

Iz studentskih klupa do menadžerske pozicije HR stručnjaka
PR

Zbog važnosti upoznavanja, umrežavanja i razmjene iskustava, s pripadnicima poslovne zajednice i kandidata zainteresiranih za studije, Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira ZSEM TalkZS & DrinkZS u Osijeku u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 17 sati

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ove godine obilježava 20 godina poslovanja. Uz nacionalnu dopusnicu za rad koja je temelj za priznatost diplome, Zagrebačka škola ekonomije i managementa proglašena je i najboljim fakultetom u Hrvatskoj prema izvješćima Stručnog povjerenstva Agencije za znanost i visoko obrazovanje u reakreditacijskom ciklusu. Nudeći studijske programe na preddiplomskoj, diplomskoj i doktorskoj razini, Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa svoje je povjerenje ukazalo više od 2800 alumna te 500 studenata i njihovih obitelji koji su ih u toj odluci podržavali.

Ines Šterijev, rodom iz Hercegovine po završetku gimnazije odlučila je upisati studij Ekonomije i managementa na ZŠEM-u zbog brojnih poznanika koji su imali pozitivna iskustva s tog fakulteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Danas kao Alumni ZŠEM-a mogu samo reći da je upis preddiplomskog studija ZŠEM-a bila odlična odluka. Školovanjem na ZŠEM-u uz pregršt znanja kojima sam se oplemenila, dobila sam i jedan vid odgoja koji me pripremio za tržište. Kroz razne vježbe, poslovne slučajeve i suradnju sa kompanijama svaka teorija postajala je stvarna i primjenjiva. Kada ste na jednom takvom faksu koji nudi niz područja u kojem se možete specijalizirati upravo taj drugačiji način rada gdje se intenzivno radi na praktičnim primjerima približi vas stvarnom poslu.“ – ističe Ines te navodi kako je odmah po završetku preddiplomskog studija odlučila upisati i diplomski MBA program iz Managementa ljudskih potencijala.

MBA program pružio je Ines potpunu sliku HR funkcija unutar kompanija. MBA zahtijeva kontinuirani i intenzivni rad tijekom studija koji po završetku daje pregled što i kako unutar koje funkcije odjela ljudskih resursa implementirati.

„Odličan koncept gdje je pomirena ekonomija, psihologija, management i strategija pripremi vas za odličan karijerni put. Veliko je bogatstvo školovati se s osobama koje dolaze s vrijednim poslovnim iskustvom kao i povezati se s profesorima koji ostaju podrška i kada završite školovanje.“ – ističe Ines Šterijev.

S obzirom da je uložila dosta truda i ljubavi kroz svoje školovanje u HR-u, svoj karijerni put započela je upravo u tom području. Priliku za rad dobila je u Ataco-u gdje je uz podršku Uprave, zajedno sa svoji timom kroz nekoliko godina uspješno implementirala stratešku funkciju HR-a i karijerno rasla do razine srednjeg managementa. Zbog privatnih okolnosti Ines se sada nalazi u Osijeku gdje nastavlja svoj karijerni put razvijati u Belju na funkciji Rukovoditelja službe ljudskih potencijala.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je uvidjela važnost međunarodnog obrazovanja kako bi kod studenata potaknula razvoj kompetencije za konkurentnosti i na međunarodnom tržištu. ZŠEM od svog osnutka radi po međunarodnih standardima te se može pohvaliti da je prva hrvatska poslovna škola u Hrvatskoj koja je stekla prestižnu AACSB akreditaciju čime je ušla u samo 5% akreditiranih poslovnih škola svijeta. Uz još veću prepoznatljivost i priznatost diplome AACSB akreditacija omogućila je ZŠEM-u i brojna međunarodna partnerstva. ZŠEM u svojoj mreži ima 150 partnerskih sveučilišta koja omogućuju studentske razmjene ali i sedam sveučilišta s kojima ima razvijen program dodatne diplome što je još veći benefit međunarodnog studiranja.

Uspjeh Zagrebačke škole ekonomije i managementa najviše se očituje u uspjehu njezinih studenata kojima se tijekom studija ugrađuju primjenjiva znanja i alati kroz kontinuiran rad s poslovnom zajednicom. Zbog važnosti upoznavanja, umrežavanja i razmjene iskustava, s pripadnicima poslovne zajednice i kandidata zainteresiranih za studije, Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira ZSEM TalkZS & DrinkZS u Osijeku u ponedjeljak 11. travnja s početkom u 17 sati. Događanje je otvoreno za javnost, a prijaviti se možete ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!