Promo

HESPO dekica na dar

Osijek je dobio svoj drugi Hespo salon

Osijek je dobio svoj drugi Hespo salon

Povodom otvaranja svi kupci na dar dobivaju Hespo dekicu kao i posebne popuste

Ovog mjeseca povodom obilježavanja Svjetskog dana spavanja (18. ožujka), Osijek je dobio svoj drugi Hespo salon.

Opće je poznato da je dobar san temelj zdravlja, a obilježavanjem Svjetskog dana spavanja želimo skrenuti pozornost društva na probleme vezane za spavanje i njihove medicinske, obrazovne i socijalne aspekte. Promicanje prevencije i liječenje poremećaja spavanja od iznimne je važnosti pa ovomjesečnom akcijom želimo pružiti svojim kupcima vrhunsku udobnost i kvalitetu sna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagradite se vrhunskim snom uz popuste povodom Svjetskog dana spavanja, jer ovaj mjesec Hespo nudi svojim vjernim kupcima brojne popuste na krevete, madrace i jastuke!

Ako ste u potrazi za novim krevetom, pravo je vrijeme da provjerite našu ponudu jer vas ovaj mjesec očekuje popusti na neke od naših najkvalitetnijih proizvoda!

Hespo salon u Superu Fotogalerija

Sniženi su boxspring kreveti Serena i Sofia Basic te tapecirani krevet Astoria. Sve one kojima uvijek nedostaje mjesta u ormaru obradovat će vijest da ovog mjeseca na popustu mogu pronaći krevet Baza sanduk s bočnim otvaranjem, a snižena su i odgovarajuća uzglavlja pa možete birati između Isabele, Olivije i Claudije.

Za san iznimne kvalitete priuštite si madrac Pantera, Astoria Gold, Bioritam, Nukleus ili Aura Fresh, koje do kraja mjeseca također možete pronaći po 10 posto nižim cijenama.

Za maksimalnu potporu glavi i vratu izaberite neki od udobnih jastuka različitih punjenja. Tako na popustu od 20 posto možete birati između Technogel jastuka punjenih gel jezgrom, Bio Ortho, Bio Plus i Bio Standard jastuka punjenih bio aloe visco-elastičnom pjenom te Ergo HR, Harmony i Basic HR jastuka, koji se sastoje od kombinacije pjena.

Ako niste sigurni što je najbolji izbor za vas, u našim salonima Osijek na adresi Svilajska 36 i Trg Slobode 6 očekuju vas naši prodajni savjetnici, koji će vam svojim stručnim savjetima pomoći pri odabiru potpunog asortimana za spavaću sobu baš po vašoj mjeri.

Važno je napomenuti da Hespo ima najbržu isporuku te osiguranu dostavu i montažu!

Posjetite nas na adresu SUPER, TC, Trg slobode 6 (Pon-Pet: 8-20h; Sub: 8-14h)

Povodom otvaranja svi kupci na dar dobivaju Hespo dekicu, a za vas smo pripremili i posebne popuste!

KONTAKT

Telefonski broj 031 283 559; 099 658 5241
Email [email protected]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!