Promo

vanzemaljsko iskustvo

Školski praznici u svemiru: Petodnevni program edukacije i zabave u Astro Gardenu

Školski praznici u svemiru: Petodnevni program edukacije i zabave u Astro Gardenu

Osim radionica i učenja, zabava je također neizostavan dio ovog petodnevnog programa

Osječka galaksija dobre zabave postaje ujedno i centar edukacije te idealno mjesto gdje vaši mališani mogu provesti predstojeće školske praznike.

Naime, Astro Garden po prvi put organizira petodnevni program radionica koje će se održati od ponedjeljka do petka (21.-25.2.2022.) od 8 do 12:00 sati u prostorijama Astro Gardena.

Tijekom pet dana, mališani će učiti nove vještine na potpuno nove, kreativne i drugačije načine. Svakog dana je planirana drugačija radionica; primjerice radionica ''slijepog crtanja'', izrada skrovišta za dragocjenosti ili pak radionica izrade vlastite ''astro pizze'' gdje će mališani imati priliku naučiti razvaljati i ispeći svoju pizzu u obliku koji žele, koristeći odabrane sastojke.U kreativnim radionicama djeca će:

  • Razvijati kreativnost i inovativnost
  • Razvijati svoje talente
  • Razvijati pažnju i koncentraciju
  • Razvijati osjećaj za timski rad
  • Razvijati komunikacijske vještine
  • Razvijati finu motoriku
  • Obogaćivati rječnik
  • Jačati samopouzdanje
  • Zabaviti se i uživati!

Radionice djeci trebaju pružiti nova iskustva i vještine baš kao i nova prijateljstva.

Osim radionica i učenja, zabava je također neizostavan dio ovog petodnevnog programa pa će tako mališani imati priliku i uživati u svim čarima igraonice koja se proteže površinom od više od 400 kvadratnih metara. Toboganima se mogu spustiti u planet zabave, odlutati u svemir zip lineom, a veliki trampolini su tu za skok do zvijezda! Osim toga, u cijenu petodnevnih radionica ulazi i korištenje game rooma koji pruža vanzemaljsko 9D iskustvo u brojnim igricama te topli obrok i piće tijekom boravka.

Astro Garden Osijek Fotogalerija

Cijena petodnevnog programa je 500 kn.
Prijave na e-mail: [email protected]
*Uz prijavu na e-mailu potrebno je ostaviti kontakt telefon, ime, prezime i dob djeteta te moguće alergije/specifičnosti.

P.S. Astro kino za djecu samo je jedna od tajni koja se krije u svemirski dobrom programu osmišljenih radionica – prijavite se i otkrijte ih sve. 


Izdvojeno

Reci što misliš!