Promo

Luxury wellness apartment SHA

Ovo je najluksuzniji apartman u Osijeku koji možete unajmiti, ali i kupiti

Ovo je najluksuzniji apartman u Osijeku koji možete unajmiti, ali i kupiti
PROMO

U Osijeku su samo dva apartmana s 5 zvjezdica, a ovo je jedan od njih

Proteklih godina na području Osijeka porastao je broj nekretnina koje se iznajmljuju turistima, a s njihovim porastom, raste i kvaliteta. Ipak, među njima se posebno ističe Luxury wellness apartment SHA.

Luksuzni apartman smjestio se u centru Osijeka u Županijskoj ulici na drugom katu neposredno uz zgradu HNK.

Stan je kompletno i kvalitetno renoviran od poda do stropa uz brojne dodatke poput modernih kontrola za upravljanje pametnom rasvjetom, protuprovalnim vratima, optičkim instalacijama, vrhunskim split sistemom klimatizacije svih prostorija, a posebno se ističe privatni wellness koji se prostire na 45m2. Wellness je opremljen hidromasažnom kadom koja je ugrađena u konstrukciju po mjeri i finskom saunom sa peći od 9kw.

Luxury wellness apartment SHA Fotogalerija
Spa zona je ozvučena sa Cabasse sustavom kojim se upravlja preko aplikacije. Sve sobe imaju Samsung A7 tablete kojima se upravlja rasvjetom. Tu je i kuhinja opremljena najmodernijim uređajima te sadrži dupli vinski hladnjak, perilicu posuđa, hladnjak, napu, indukcijsku ploču, ledomat, kuhalo, caffe aparat i još puno toga.

Stan od 111 m2 netto prostora kategoriziran u apartman sa 5 zvjezdica, a u Osijeku su samo dva takva apartmana.  Samom stanu pripada i garaža iza zgrade te razmjeran dio tavana od 70m2 iznad stana kao i dio podruma od 20m2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sami stan se trenutno iznajmljujem putem sustava Booking po vrlo pristupačnoj cijeni, a poželite li kupiti sami objekt, sve informacije možete saznati ovdje.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!