Promo

Briga za najmlađe

Donacije STOP SHOP retail parkova najmlađim pripadnicima lokalne zajednice

Donacije STOP SHOP retail parkova najmlađim pripadnicima lokalne zajednice
PR

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je dio politike STOP SHOPa koji je danas više nego ikad svjestan potrebe za donacijom nečega uistinu vrijednog i korisnog za cjelokupno društvo

STOP SHOP retail parkovi Osijek i Valpovo, poznati brend austrijske tvrtke IMMOFINANZ, uputili su donaciju institucijama na području Osječko-baranjske županije. Kao i svakog prosinca, u blagdanskom duhu donirali su najranjivijim skupinama društva.

U Valpovu je donirana roba široke potrošnje tvrtke Violeta valpovačkom gradskom vrtiću, i time je djelatnicima Dječjeg vrtića Maza uvelike olakšan rad te je pribavljena svakodnevna oprema koja se u doba pandemije troši i više nego inače. Papirnati ručnici, deterdženti, maramice, ubrusi i drugi potrošni materijali bitni su za ugodnu i čistu svakodnevicu, a uz njih mališanima ostaje više vremena za igru i rast u sigurnosti prostora u kojem provode velik dio svojih najranijih dana. Tim povodom Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju izjavio je:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U vrijeme COVID pandemije dobrobit i sigurnost građana mora biti prioritet, a pogotovo kada se radi o najranjivijim skupinama našeg društva. Donacijom potrošnih materijala i opreme Dječjem vrtiću Maza želimo dati svoj doprinos u borbi protiv COVID pandemije i osigurati našim najmlađim sugrađanima da bezbrižno nastave svoj razvoj kroz igru i učenje u čistim i sigurnim uvjetima“

Uz vrtić Maza, donacija je upućena i Nogometnoj školu Čepin pa će ekipa mlađih juniora u novoj godini zasjati u novim dresovima prepoznatljivih žutih STOP SHOP nijansi. Osim 15 novih dresova, na oduševljenje najmlađih članova kluba, osigurana je i ostala oprema koju će imati priliku koristiti na treninzima, ali i utakmicama.Nakon prošlogodišnje donacije Domu za starije i nemoćne osobe u Osijeku, STOP SHOP se ponovno uključio u djelovanje lokalne zajednice, s fokusom na najranjivije skupine građana. Uz donacije Dječjem vrtiću Maza i Nogometnoj školi Čepin STOP SHOP nastoji djeci osigurati nesmetan razvoj te olakšati svakodnevni rad, igru i sportske aktivnosti. Ovom donacijom STOP SHOP nastojao je na svoj način pomoći zajednici, a pogotovo njenim najmlađim članovima.

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je dio politike STOP SHOPa koji je danas više nego ikad svjestan potrebe za donacijom nečega uistinu vrijednog i korisnog za cjelokupno društvo. STOP SHOP je uložio značajan napor u borbu protiv koronavirusa omogućivši sigurnu kupovinu u retail parkovima koja je u skladu s međunarodnim standardima. Secured shopping centre (SSC), nezavisna švedska kompanija koja ispituje i ocjenjuje sigurnost okruženja u trgovačkim centrima i retail parkovima diljem svijeta, dodijelila je Certifikat o usklađenosti sa sigurnosnim mjerama protiv bolesti COVID-19. Njime je potvrđeno da svi protokoli STOP SHOPa prate propisane epidemiološke mjere.

STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu prvi su parkovi brenda STOP SHOP u Hrvatskoj. Nalaze se na odličnim pozicijama u oba grada, s lakim pristupom i s dobrom povezanošću javnim prijevozom do svih dijelova grada. Park u Osijeku trenutno broji 12 trgovina među kojima su Deichmann, JYSK, PEPCO i Müller, dok park u Valpovu sadrži dućane poput Bipe, Spara i TEDi-a. STOP SHOP tako svojim kupcima nudi proizvode širokog raspona – od mode i namještaja, do kućanskog tekstila i dječje opreme.


Izdvojeno

Reci što misliš!