Promo

Najljepša božićna ponuda u svemiru

Svemirska adventska ponuda u Astro Gardenu

Svemirska adventska ponuda u Astro Gardenu

Uz ugodan ambijent, vrhunsku uslugu i prostranu adventsku vanjsku terasu Astro Gastro pogodan je za uživanje s prijateljima u čarima Božića, poslovni sastanak ili jednostavno predah dok mališani istražuju

Astro Garden, centar galaktičke zabave i mjesto za druženje cijele obitelji, podijeljen je u sedam različitih zona od kojih su neke prilagođene onim najmanjima, a neke i onima koji samo traže predah uz dobar zalogaj ili koktel. A u ovom blagdanskom vremenu možete uživati u posebno uređenoj terasi i blagdanskoj ponudi koja kroji pravu božićnu harmoniju.

Cijeli svemir dobre zabave pretvoren je u adventsku čaroliju upravo za vas! Naime, terasa je uljepšana lampicama, snjegovićima i ukrasima u kojima možete uživati umotani u tople dekice pored vatre koja će vas, uvjereni smo, ugrijati u ovim hladnim danima. Uz sve to, na vašem stolu mogu se naći alkoholni i bezalkoholni kokteli od kojih izdvajamo: Cinammon sierra, Antique winter session, Hot sax pink, Hot sax caramel ili Hot bombay apple. Ugodno druženje s prijateljima možete začiniti kuhanim vinom ili najukusnijim X-kakaom u ovome dijelu svemira! Nije li to prava čarolija Božića?

Advent u Astrogardenu Fotogalerija

Igraonica od čak 400 četvornih metara zauzima središnji dio kompleksa koji će izazvati oduševljenje svakog mališana. Tobogani, trampolini, skakaonice i poligoni kao stvoreni su za svemirsku zabavu uz stalnu asistenciju i nadzor animatora. Interijer uređen božićnim darovima, lampicama i jelkom oduševit će baš svakoga tko uđe na vrata ovog posebnog dijela svemira. Uz uređenje, na ulazu će vas dočekati i Djed Mraz kojemu najmlađi astronauti mogu napisati pismo želja ili nacrtati crtež, ubaciti ga u sandučić i tako sudjelovati u nagradnom natječaju. Tri najmaštovitija astronauta mogu osvojiti vrijedne nagrade.

U orbiti igraonice nalaze se čak tri tematske rođendaonice. Mali astronomi svoje rođendanske korake mogu napraviti na Mjesecu, za one hrabre istraživače tu je rođendaonica Mars, dok u Teen party zoni rođendanske uspomene mogu stvarati i oni malo stariji. Kapacitet rođendaonica je do 30 mališana pa je u izboru pet rođendanskih paketa prilagođenih broju svemirskih putnika.

Ako ste pak u potrazi za novim oblicima zabave, Astro Garden Game room moderna je digitalna igraonica opremljena 9D igrama za jedinstveni virtualni doživljaj u čak 9 dimenzija. Zato smo se zapitali: zašto ostati samo u ovoj dimenziji?

Uz ugodan ambijent, vrhunsku uslugu i prostranu adventsku vanjsku terasu Astro Gastro pogodan je za uživanje s prijateljima u čarima Božića, poslovni sastanak ili jednostavno predah dok mališani istražuju.

U sklopu Astro Gardena nalazi se i Astro shop, mjesto gdje ne postoje dosadne boje i svaki odjevni predmet sjajan je i veseo. Naime, MACA je brend unikatne odjeće koju možete pronaći isključivo na policama Astro shopa.

Božić je pred vratima. Stoga, trk u svoju svemirsku letjelicu koja vodi u Astro Garden jer je parking osiguran (ulaz iz Wilsonove ulice). Prepusti se čarima božićne čarolije na posebnim kordinatama.

Još samo za kraj, koordinate za galaksiju dobre zabave su: Divaltova 4.


Izdvojeno

Reci što misliš!