Promo

pametna kupnja

Otvoren Eurospin u Osijeku

Otvoren Eurospin u Osijeku
Eurospin Hrvatska

Treća poslovnica Pametne kupnje u Slavoniji dočekala nove kupce

Sedamnaesta Eurospin trgovina u Hrvatskoj danas je otvorila nova vrata u centru Slavonije – Osijeku, na adresi Gacka 70 gdje Osječani odsad imaju i svoju poslovnicu Pametne kupnje. Dobrodošlicu u svome gradu poželio mu je i tim Nogometni klub Osijek koji je dolaskom na otvorenje podržao novog sponzora gradskoga kluba, a Eurospin s ponosom najavljuje još iznenađenja za svoje kupce i navijače NK Osijeka.

U duhu blagdanskog darivanja, Eurospin je prigodom otvorenja uručio i donacije za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci te udruzi mladih Interaktiva.

Bogata ponuda vlastitih robnih marki

Ono po čemu se Eurospin razlikuje od ostalih diskontnih lanaca upravo je Pametna kupnja. Prema ovome modelu, kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda po vrlo povoljnijim cijenama, čime se ostvaruju svakodnevne uštede za cijelu obitelj. Asortiman od oko 2500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uglavnom Eurospin robnih marki, u potpunosti je prilagođen navikama hrvatskih kupaca. Vlastiti brendovi poput talijanskih tjestenina Tre Mulini, aromatičnih kava Don Jerez ili Dexal za čist i mirisan dom, već su pronašli svoj put do hrvatskih kupaca.

Domaće i povoljno

Uz kvalitetne proizvode po povoljnim cijena, hrvatski lanac talijanskih korijena surađuje i s brojim lokalnim dobavljačima, te tako na svojim policama nude niz domaćih proizvoda za naše kupce. Raznolikosti proizvoda može se pronaći i na svježim odjelima Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća, gdje su kupcima svakodnevno dostupni kvalitetni i sezonski proizvodi.

Otvoren Eurospin u Osijeku Fotogalerija

Sve o aktualnim ponudama, novim katalozima i ostalim promocijama saznajte na stranici Eurospin.hr te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.


Izdvojeno

Reci što misliš!