Promo

“Okrugli stol - pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!”

Upiši program Farmaceutski tehničar i pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!

Upiši program Farmaceutski tehničar i pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!

Prema podacima koje prikupe, dm zainteresirane osobe po potrebi može kontaktirati za posao

Učilište Studium i dm-drogerie markt Hrvatska partneri su u kampanji “Upiši program Farmaceutski tehničar i pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!” koja za cilj ima unaprjeđenje kvalitete osoblja i obrazovanje nove generacije farmaceutskih tehničara.

Kao prva ustanova za obrazovanje odraslih koja je nositelj znaka Hrvatska kvaliteta, godinama uspješno obrazujemo generacije farmaceutskih tehničara te našim bivšim, sadašnjim i budućim polaznicima pomažemo ostvariti puni potencijal. 

Zbog sve veće potražnje za farmaceutskim tehničarima u dm poslovnicama diljem Hrvatske, žele okupiti kvalitetnu bazu potencijalnih, budućih zaposlenika koje zanima razvoj karijere u dm-u po završetku prekvalifikacije na Učilištu Studium.

Bilo da želiš upisati prekvalifikaciju, aktualni si polaznik ili si završio/la ovaj program u sklopu Učilišta Studium, ispunjavanjem forme ulaziš u zajedničku bazu Studiuma i dm-a koja služi kako bi dm na jednom mjestu imao podatke svih osoba koje su zainteresirane za rad u njihovim poslovnicama. Prema tim podacima, dm zainteresirane osobe po potrebi može kontaktirati za posao.

U suradnji s dm-om, organiziraju online i offline event “Okrugli stol - pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!” koji će se održati 24. studenog u 12 sati u Studium poslovnici u Osijeku. Na eventu će razgovarati o prekvalifikaciji, trajanju programa i prakse, poslovima koje obavljaju te kolika je potražnja za farmaceutskim tehničarima.  


Izdvojeno

Reci što misliš!