Promo

#pokrenise#promijenisve

Pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm - drogerie markt

Pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm - drogerie markt

Učilište Studium, jedna od vodećih ustanova za obrazovanje odraslih, već godinama uspješno obrazuje generacije farmaceutskih tehničara. Iz tih se razloga ove godine razvila suradnja između Učilišta Studium i dm-a

dm - drogerie markt – 11 godina najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj i Učilište Studium prva ustanova sa znakom Hrvatska kvaliteta u obrazovanju odraslih započeli su zajednički projekt i suradnju u razvoju karijere budućih farmaceutskih tehničara.
Farmaceutski tehničar godinama je jedno od najprivlačnijih zanimanja u sektoru zdravstva i socijalne skrbi u Hrvatskoj i Europskoj uniji i jedno od najtraženijih zanimanja današnjice.

Ako se želite baviti proizvodnjom dodataka prehrani, organske kozmetike ili svoju profesionalnu budućnost vidite u ljekarni, laboratoriju ili prodavaonici bezreceptnih lijekova – ovo je zanimanje za vas.

Uključi se putem linka i budi dio ovog uspješnog projekta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskoristite svoje potencijale jer nikada nije kasno za dobre odluke i velike promjene! Sve o programu prekvalifikacije za farmaceutskog tehničara i suradnji Učilišta Studium i dm-a možete saznajte pozivom na ‪095 744 74 44‬ ili mailom na: [email protected].

Upiši se u program prekvalifikacije za farmaceutskog tehničara, obrazuj se, stekni potrebna znanja i vještine i postani kandidat za posao u dm poslovnicama! #pokrenise#promijenisve

Farmaceutska industrija jedna je od rijetkih za koju se sa sigurnošću može tvrditi da će i u budućnosti nastaviti rasti i širiti se. Danas farmaceutska industrija informiranjem, savjetovanjem i edukacijom potrošača ima veliku ulogu i u poboljšanju ukupne kvalitete života ljudi. Gotovo je nemoguće živjeti u modernom društvu bez dodira s nekim aspektom farmacije i farmaceutske industrije. Tako se i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj - dm - drogerie markt susreće s povećanom potrebom za farmaceutskim tehničarima na području cijele Hrvatske. U specijaliziranom asortimanu bezreceptnih medicinskih proizvoda u sklopu dm prodavaonica nalazi se više od 1.500 različitih proizvoda koji uključuju bezreceptne medicinske proizvode te dermokozmetičke proizvode i dodatke prehrani.

Prekvalifikacijom za farmaceutskog tehničara otvoraju se vrata potencijalnom nastavku svoga obrazovanja u tom smjeru, ali i jedno sasvim novo i dinamično tržište rada. Stjecanjem tog zanimanja otvara se velik broj novih mogućnosti, ne samo za rad u ljekarnama, nego i na drugim mjestima, poput laboratorija, proizvodnje lijekova ili u kozmetičkoj industriji.

Učilište Studium, jedna od vodećih ustanova za obrazovanje odraslih, već godinama uspješno obrazuje generacije farmaceutskih tehničara. Iz tih se razloga ove godine razvila suradnja između Učilišta Studium i dm-a. Svi polaznici koji se upisuju u program prekvalifikacije u Učilištu Studium idu u bazu dm-a i odabiru jedan od ponuđenih gradova u kojemu bi voljeli raditi. Tako iz dm-a u svakom trenutku znaju status polaznika – od onih tek upisanih, preko onih koji trenutno pohađaju program prekvalifikacije pa sve do onih koji su program uspješno završili.


Izdvojeno

Reci što misliš!