Promo

PARTY HOUSE RANCH

U Osijeku otvorena rođendaonica, kuća za zabavu i proslave s 4 zvjezdice

U Osijeku otvorena rođendaonica, kuća za zabavu i proslave s 4 zvjezdice

Jeste li spremni za novu avanturu, novu dimenziju zabave i proslave rođendana u Osijeku?

Party house Ranch je rođendaonica, kuća za odmor, imanje za proslave, novo mjesto za opuštanje i uživanje s onima s kojima želite podijeliti lijepe trenutke. Možete proslaviti rođendan, djevojačku ili momačku večer, godišnjice, krstitke, pričesti i slične obiteljske proslave ili organizirati team building, prezentacije ili jednostavno se družiti s prijateljima.

Party kuća, party house Ranch nema susjeda, na mirnoj je lokaciji prilazu grada Osijeka, u ulici Josipa Reihla Kira 159 (tzv. Tenjska cesta). U osnovi je riječ o obiteljskom gospodarstvu pokrenutom još sredinom prošlog stoljeća i predstavlja oazu mira i zelenila u sjeni 80-godišnjih oraha.Party kuća, Party house Ranch je projekt nastao kao težnja za pokretanjem vrhunski opremljenog mjesta za zabavu u Osijeku. Čistoća, sigurnost, zabava, sport, tehnologija i kreativnost su osnove poslovanja objekta.

Moguć je najam prostora uz vlastito piće i hranu ili najam prostora uz pakete pića i preporuku usluge catering poduzeća, restorana i slično. Prostor se može prilagoditi za sve vrste prigoda prema dogovoru te je moguć dnevni najam ili dnevni najam s noćenjem.

Ljudi se opuštaju na različite načine – nekom je potreban mir i opuštanje, a nekom glasna glazba i ples do jutarnjih sati – što god odabrali, odlučili Party house Ranch vam svojim okruženjem može omogućiti željene trenutke.

Kuća se nalazi na posjedu od 3000 m2 i opremljena je namještajem i kvalitetnom tehnikom (hladnjaci, rasvjeta, bluetooth zvučnici, brzi internet) te modernim bazenom, nogometnim igralištem i posebnom atrakcijom - mehaničkim rodeo bikom.

Oprema mehanički rodeo bika za zabavu promjera je 8 metara sa pripadajućim jastukom i sigurnosnom opremom te je raspoloživ tijekom suhog vremena.

Party house Ranch je opremljen i zidanim roštiljem s rešetkama i osiguranim drvetom za potpalu uz mogućnost korištenja peke, tronošca sa plinskom tamburom i velikog kotlića. Postavljeni su i vanjski veliki hladnjaci za piće i hranu, zatvorena prostorija za objed te veliki stol na otvorenom za 20 osoba uz mogućnost dodatnih pivskih setova, stolova i klupa za veći broj, do 50 osoba.

Nogometni teren sa reflektorima i profesionalnom umjetnom travom se može prenamijeniti u odbojkaško igralište ili igralište za badminton ili prostor za zabavu. Osim boks vreće u dvorištu je postavljen i koš za košarku.

Bazen promjera 6 metara i 20m3 vode redovito je održavan s ugrađenim novim, suvremenim filterima te vrtnim tušom s toplom vodom iz solarnih grijača.

U Party house Ranch možete se zabavljati cijeli dan, prenoćiti i nastaviti gdje ste stali. Ono što je najbitnije nema susjeda te vi sami birate ljude s kojima ćete se okružiti i proslaviti važan trenutak u životu sa stilom.

Gostima je na raspolaganju veliko parkiralište, a objekt se nalazi neposredno uz grad Osijek  i biciklističku stazu te 500m od benzinske postaje s trgovinom otvorenom 0-24h.

Cijene za rođendane tijekom tjedna (pon-čet) su promotivne od 600kn za koju se dobija najam kopletne kuće s okućnicom, roštiljima, ložištem i bazenom u trajanju od 4 sata. A istovremeno nema onih doplata za svakog gosta i možete pozvati na rođendan cijeli razred i baku i djeda i susjedstvo do 50 osoba što nigdje nije slučaj gdje se svaki dodatni gost naplaćuje. Također možete povesti i svog kućnog ljubimca da se zabavi s vama što je dodatan plus koji je rijetko gdje omogućen.

U razgovoru s voditeljem objekta Tinom saznajemo kako je odaziv odličan: "Reakcije su jako dobre – svi prepoznaju ideju i rad koji stoji iza svega a posebno oni koji dođu odlaze od nas oduševljeni. Roditelji su sretni jer su djeca cijeli dan bila u akciji na zraku i zaboravila su na mobitele jer su igrala nogomet, kupala se pa igrala odbojku pa jahala mehaničkog bika pa pjevala na velikom razglasu uz bluetooth mikrofon pa pekla kukuruze na ognjištu pa opet malo boćali na igralištu pa jeli roštilj koji su roditelji spremili pa malo vukli uže protiv roditelja pa opet uskočili u bazen na rundu picigina i na kraju zaspali čim su ušli u automobil od umora i zadovoljstva.“

Razvili su i rođendanske pakete sa prehranomi animacijom kao opciju za roditelje kojima takav način orgenizacije rođendana više odgovara.

Cjelokupan prostor Party house Rancha se svakodnevno čisti i dezinficira na način i sredstvima sukladno napucima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Nakon svakog korištenja kuće, opreme ili bazena slijedi čišćenje i dezinfekcija uz generalno čišćenje na tjednoj bazi.

Drva za potpalu ognjišta, vrtnog ložišta i roštilja su osigurana i besplatna.

Sigurnost gostiju je najviši prioritet stoga su sve opreme i igrališta opremljene odgovarajućim uputama za korištenje i sigurnosnom opremom. Svi gosti imaju pravo na sigurnost koja nije samo niz pravila nego i leži u načinu ponašanja i odnosa prema prijateljima, gostima i opremi.

LIVE THE PARTY, LOVE THE PARTY, BE THE PARTY!

ŽIVI ZABAVU, VOLI ZABAVU, BUDI ZABAVA!

Više o ponudi s cijenama pročitajte na internetskoj stranici www.partyranch.com.hr

Mobitel: 095 22 72624 ili 095 22 RANCH
Email: [email protected]
www.partyranch.com.hr
Adresa: Josipa Reihl Kira 159, 31000 Osijek


Izdvojeno

Reci što misliš!