Promo

nova školska godina pred vratima

Antikvarijat Libar - najpovoljniji otkup i prodaja rabljenih udžbenika u Osijeku

Antikvarijat Libar - najpovoljniji otkup i prodaja rabljenih udžbenika u Osijeku

Osim putem web shopa, knjige možete kupiti i u poslovnici u Osijeku, a osim prodaje, Antikvarijat Libar vrši i otkup rabljenih udžbenika koje imate u svom domu

Ljetni praznici su u punom jeku, a nova školska godina djeluje dovoljno daleko da se o njoj još ne mora razmišljati. Ipak, ako želite biti spremni za novu školsku godinu i osigurati se da ćete kupiti školske udžbenike prije nego se police isprazne, Antikvarijat Libar tu je za vas.

Riječ je o mjestu na kojem možete kupiti rabljene školske udžbenike za srednje strukovne škole i gimnazije. Sjedište Antikvarijata nalazi se u Osijeku u kojem posluju od 2015. godine, a otkup i prodaja rabljenih udžbenika obavlja se u poslovnici, ali i putem web shopa koji možete pronaći na web stranici Antikvarijata Libar.

Prije nego se odlučite na kupnju udžbenika putem web shopa, možete upisati ključne informacije o udžbeniku koji vas zanima i tako provjeriti je li dostupan za kupnju. Način plaćanja za internetske narudžbe je pouzećem, putem suradničke kurirske službe koja odabrane knjige dostavlja na vaša vrata.Osim putem web shopa, knjige možete kupiti i u poslovnici u Osijeku, a osim prodaje, Antikvarijat Libar vrši i otkup rabljenih udžbenika koje imate u svom domu, a više vam ne trebaju. Udžbenike otkupljuju po cijeni 10-75 kuna, a radne bilježnice po cijeni 10-25 kuna. Rabljene udžbenike i radne bilježnice za gimnazije i srednje strukovne škole ovdje možete pronaći po 40% nižim cijenama u odnosu na nove udžbenike. Ako ne možete doći do poslovnice kako biste prodali svoje udžbenike, Libar nudi i besplatnu dostavu na vašu adresu bilo gdje u državi, a novac jednostavno uplate na Vaš račun.

Kako biste se osigurali da Antikvarijat Libar otkupljuje baš vaše udžbenike, njihove slike možete poslati na Facebook profil Antikvarijata putem Messengera, na njihovu email adresu [email protected] ili putem web obrasca. Posjetite ih u Osijeku na adresi Županijska 17, nasuprot hotela/kavane Waldinger, od ponedjeljka do petka 08-20h te subotom 08-13h, a za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati i na broj telefona 031 201 230. 


Izdvojeno

Reci što misliš!