Promo

PO ROŠTILJU SE CORNER POZNAJE

Restoran Corner - velika terasa, bogata ponuda jela i brojne novosti

Restoran Corner - velika terasa, bogata ponuda jela i brojne novosti

Osijek je četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, ali ako tražite mjesto gdje ćete pojesti najobilnije količine kvalitetne hrane, upravo je istok domovine idealno mjesto za napuniti rezerve

Zasigurno, neobilazna destinacija u potrazi za najbolji roštiljem je osječki restoran Corner u Velebitskoj ulici koji je odnedavno uz veliku unutrašnju terasu, svojim gostima omogućio uživanje i na dodatnoj vanjskoj terasi. Otvoren je i zatvoreni dio restorana pa je omogućeno uživanje i u tom dijelu restorana.

Uz a la carte ponudu, tu su vikend obiteljski meniji, ponuda za obiteljske svečanosti (pričesti,krizme,rođendani...), a sve s ciljem uživanja u gurmanskim delicijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U restoranu je naglasak na mesna jela,velike porcije i da tanjur nikada nije prazan. Od prošle godine svaki petak kuhaju fiš,a u svakodnevno u ponudi imaju perkelt od soma, riblje plate i ostala jela od ribe.

Više informacija i rezervacije:

„po roštilju se Corner poznaje“

Jela sa roštilja prema originalnoj Leskovačkoj recepturi, jela sa roštilja od piletine (pileći ćevapi,pileća pljeskavica), izbor mesnih i ribljih plata za više osoba ili jela od ribe (som,šaran,smuđ,perkelt od soma,fiš) izbor je na vama, a ostalo prepustite nama.

NOVO - Dani teletine u Corneru

Restoran Corner ponudu je obogatio i novom ponudom jela od teletine pa tako možete uživati u sljedećim jelima:

- teleća peka
- teleći medaljoni u u maku
- punjena teleća prsa
- ossobuco
- Corner odrezak od teletine

Osim restoranske ponude tu je i nezaobilazna dostava hrane, ali i organizacija poslovnih i privatnih cateringa, organizacija cateringa povodom vjenčanja, dostava toplih obroka. 

Hrana za caternig se dostavlja u toplim kupkama po čemu su poznati u cijelom gradu.

A kad vam je stvarno stalo do vaših gostiju povodom vjenčanja, poslovnog partija ili nekog drugog događaja, tu je i njihov ballroom.

Vikend meniji (pet, sub, ned)

U dane vikenda u ponudi je i prikaldni meni koji se sastoji od juhe, salate, glavnog jela s prilogom te deserta po cijeni od 80,00 kuna.

Dostava toplih obroka (gableca)

Za 30,00 kn dnevno,minimalno 5 dana u tjednu omogućena je i dostava toplog obroka (gableca) za firme,umirovljenike i sve one koji ne stignu kuhati a žele kvalitetan i kuhani obrok.

NAGRADNA IGRA

Restoran Corner daruje 1x teleći medaljoni u maku. U komentar upišite vaše Ime i Prezime, a mi ćemo nasumičnim odabirom izvući dobitnika.

Dobitnica: Lucija Denić


Izdvojeno

Reci što misliš!