Promo

#pokrenisepromijenisve

Pokreni se, promijeni sve! – Učilište Studium

Pokreni se, promijeni sve! – Učilište Studium

Aktualna društvena i gospodarska situacija postavlja teške zahtjeve pred pojedince koji se suočavaju s kompleksnošću i brzim promjenama u gotovo svim područjima života. Danas se, više nego ikada prije, ističe potreba stalnog prilagođavanja društvenim i ekonomskim uvjetima. Pojavljuju se nova zanimanja i područja rada pa time i potreba za što bržom primjenom novih znanja i informacija. Neprestano učenje, obrazovanje i stjecanje novih znanja i vještina postaje temelj uspješnog funkcioniranja u društvu i omogućava zadržavanje postojećih poslova, ali i stvaranje novih. Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja.

Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacija, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske. U našem radu polazimo od uvjerenja kako je obrazovanje odraslih pokretač društvenih promjena te s tom motivacijom nastojimo pružiti maksimalno društvu u kojem djelujemo.

U Hrvatskoj većinu ponude rada čine osobe sa srednjom stručnom spremom, a upravo je njihov udio među nezaposlenima izrazito visok, što je pokazatelj neusklađenosti njihovih kvalifikacija s potrebama našeg tržišta rada. Učilište Studium redovito prati trendove tržišta rada i prema stvarnim potrebama tržišta kroji svoje obrazovne programe. Tako u učilištu provodimo programe obrazovanja iz različitih sektora - od ekonomije, trgovine i poslova administracije, elektrotehnike i računalstva, graditeljstva i geodezije, poljoprivrede, prehrane i veterine, strojarstva, brodogradnje i metalurgije, tekstila i kože, preko turizma i ugostiteljstva, osobnih usluga pa sve do zdravstva i socijalne skrbi.

Uz stalne edukacije odraslih, Učilište Studium steklo je prepoznatljivost i pisanjem i provedbom EU projekata kojima se nastoji pomoći najugroženijem dijelu radnog stanovništa pružajući im priliku da steknu potrebna znanja i vještine za pronalazak posla u modernom okruženju.

Na našem su području među najtraženijima zanimanja iz područja zdravstva poput farmaceutskog tehničara, fizioterapeutskog tehničara, dentalnog asistenta i dentalnog tehničara, kao i zanimanja iz područja turizma i ugostiteljstva te osobnih usluga poput kuhara, konobara (barmena), hotelijersko-turističkog tehničara i kozmetičara. 

Svaki polaznik centar je svih naših aktivnosti. Moderno opremljene učionice i ugodna radna atmosfera čine obrazovanje u našem učilištu pozitivnim iskustvom, a iznimno smo ponosni i na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.

Pokretači našeg društva i promjena u društvu kreativni su i sposobni pojedinci. Upravo zato nužno je osvijestiti si važnost novih ideja, informacija, znanja i vještina te napraviti prvi korak prema promjenama kojima ćemo u isto vrijeme unaprijediti i sebe i društvo u kojemu živimo i stvaramo. #pokrenisepromijenisve 

Učilište Studium Osijek

KONTAKT
Stjepana Radića 25, 31 000 Osijek
Tel: +385 31 201 193
Mob: +385 95 744 74 44
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vinkovci

KONTAKT
Ljudevita Gaja 18, 32 100 Vinkovci
Tel. +385 32 617 100
Mob: +385 91 376 1661
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vukovar

KONTAKT
I. G. Kovačića 3, 32 000 Vukovar
Tel: +385 32 443 153
Mob: +385 99 709 60 58
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Bjelovar

KONTAKT
P. Preradovića 4, 43 000 Bjelovar
Tel: +385 43 430 430
Mob: +385 91 608 50 00
E-mail: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!