Promo

ekliptični događaj

Portastična srijeda još je bolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda   još je bolja uz sezonska sniženja

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas SUTRA očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr

Najveći vrhunac sniženja u Portanovi je kada se preklope Sezonska sniženja s Portastičnom srijedom. Taj ekliptični događaj vas očekuje SUTRA, 7. srpnja kada trgovine u Portanovi daju sve od sebe kako bi zadovoljile vaša modna nepca s najprivlačnijim cijenama.

Ove srijede sa svojim popustima pridružili su se i uvijek zanimljivi brandovi poput Zare, Bershke, Stradivariusa, Pull&Beara kojima će teško odoljeti istinski ljubitelji modnih trendova, a koji vas sve popusti očekuju provjerite na www.portanova.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sada ćemo vam otkriti tek toliko da su gore spomenuti brandovi pripremili popuste do 50%, a omiljeni Springfield čak do 60%.

Po do 50% snižene kupaće kostime odite u Calzedoniu, a do 50% snižena je i obuća u CCC, Deichmanu, Massu, Shoosteru, a sa istih tih do 50% plus još dodatnim akcijama počastit će vas i u Galileu i Jordiesu.

Do 40% popusta imate danas u trgovinama Ciciban, Camel Activ, Froddo, Office Shoes, a do 30% popusta u Levi's, Triumph, Women'secret.

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas SUTRA očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno SUTRA uputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate današnju ponudu trgovina!


Izdvojeno

Reci što misliš!