Promo

dočekajte školu spremni

Antikvarijat Libar - najpovoljniji otkup i prodaja rabljenih udžbenika u Osijeku

Antikvarijat Libar - najpovoljniji otkup i prodaja rabljenih udžbenika u Osijeku

Antikvarijat Libar otkupljuje udžbenike po cijeni 10-75kn, a radne bilježnice po cijeni 10-25kn

Ljeto polako, ali sigurno kuca na vrata. Znate što to znači – odmor i opuštanje prije početka nove školske godine. Dočekajte ovo ljeto spremni i bezbrižni uz Antikvarijat Libar koji je ponovno za vas otvorio svoja vrata u svibnju. Antikvarijat Libar vrši otkup i prodaju rabljenih udžbenika za srednje strukovne škole i gimnazije.

Antikvarijat Libar otkupljuje udžbenike po cijeni 10-75kn, a radne bilježnice po cijeni 10-25kn.

Ako želite provjeriti udžbenike koje Antikvarijat otkupljuje, na njegovoj web stranici možete pronaći popis udžbenika i radnih bilježnica, a njihove slike Antikvarijatu Libar možete poslati na njihov Facebook profil putem Messengera, na email adresu [email protected] ili putem web obrasca.

Sada je pravi trenutak za prodaju starih školskih udžbenika koje imate kod kuće, a više vam ne trebaju. Police Antikvarijata se popunjavaju, savjetujemo da požurite sada dok se zalihe nakupljaju. Ne brinite, ako želite iskoristiti ovu priliku, a ne možete doći do poslovnice u Osijeku, Antikvarijat Libar vam šalje besplatnu dostavu na Vašu adresu bilo gdje u Hrvatskoj, a novac Vam uplate na račun.

Ako tražite povoljne udžbenike za novu školsku godinu, na pravom ste mjestu jer u ovom antikvarijatu možete kupiti rabljene udžbenike i radne bilježnice za gimnazije i srednje strukovne škole po 40% nižim cijenama u odnosu na nove udžbenike.

Poslovnicu Antikvarijata možete posjetiti u Osijeku na adresi Županijska 17, nasuprot hotela/kavane Waldinger, od ponedjeljka do petka 08:00 – 20:00 te subotom 08:00 – 13:00 sati.

Za sve dodatne informacije koje bi vas mogle zanimati, Antikvarijatu se možete javiti na broj telefona 031 201 230 ili na već navedenu email adresu [email protected], a svakako ih pratite i na Facebooku za sve novosti i zanimljivosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!